![]() |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Sitenin ücretsiz bölümünde ve aynı zamanda ön sayfada telkin içerikleri var.Bunları en azından bir kez incelemenizi öneriyorum. Ancak gördüğüm kadarı ile kimse içeriği incelemiyor.Telkin içeriklerini ezberlemek her gün okumka zorunda değilsiniz.Ancak içerikleri okuyarak hangilerinin size daha uygun olduğunu tespit edebilirsiniz. |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi merhaba sozlu telkin mp3 leride varmi sitede acaba? |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi merhaba subliminal olmayan telkin yok. |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi NASIL YANI TAM ANLAMADIM DAHA ACIK IFADE EDEBILIRMISINIZ AZ ONCE BIR TELKIN DINLEYEYIM DEDIM YALNIZ KLASIK MUZIK CALIYORDU.. |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Subliminalde telkinler müziğin ardına gizlenmiştir.Siz duymadığınızı sansanızda bilinçaltı tarafından algılanır. Bununla ilgili sitenin ana sayfasında telkinleri duyamıyorum diye bir başlık vardı. Orada ayrıntılı bilgi bulabilirsiniz. http://www.hayatimdegisti.com/portal...=355&Itemid=62 |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Bence fon muzigi esliginde sozlu telkinler daha faydali olurdu tamam uyanik halde iken yani gunduzleri bilincdisi bir direnme ile karsi karsiya kalabiliriz belki sozlu telkini bilincaltimiz icine sindirmeye bilir ama gece uykuya daldigimizda cd calar ile kulaklik takarak dinlersek hic bir direnme olmadan hipnoz gibi bu telkinler bilincdisi tarafindan kabul edilirdi sahsi dusuncem bu tabiki yaniliyorda olabilirim. |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Sitemizde sesli yorumların yanısıra sayfalarca yazılı yorum vardır.Birde yayınlanmayan yorumlar var. Yani etki konusunda uyurken yada uyanık olarak bir sıkıntı yok.Telkinler gayet etkili. İnanmanızda gerekmiyor.Sesi çok açmanızda gerekmiyor.Tek gereken sabır ile dinlemek. |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi ben dinleme listeme yeni MP3'leri ekledikçe, telkin içeriklerini de okuyorum. kafamı kurcalayan bir konuda yazmak istedim: "depresyon dünde kaldı"nın telkin içeriği diğerlerine göre oldukça farklı. eskiden okuduğum bir kitapta; bilinçaltının dolaysız, düz ve olumlu yüklemlerle kurulu cümleleri algılayabildiği yazıyordu. "depresyon dünde kaldı"nın metni ise direkt telkinden çok, bir makale ya da terapi içeriğine benziyor. bileşik cümleler, dolaylı arlatım ve detay oldukça fazla. ayrıca olumsuz cümle yapıları var (anlam olarak değil, cümle yapısı açısından). ben tereddüt ettiğim için dinleme listemden bu mp3'ü çıkardım. kişisel olarak, bu metnin bilinçaltında bir karmaşa yaratabileceği kanısına kapıldım. bunlar elbette sadece benim kuruntularım da olabilir. bu konuda sizlerin düşüncelerini alabilir miyim? sevgiler |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Depresyon Dünde Kaldı scripti dinleme listemde, uzun süredir dinliyorum. Faydasını gördüm ve görmeye devam ediyorum, ben herhangi bir çelişki yaşamadım şu ana kadar. |
Telkin İçeriklerini Okudunuz mu Anketi Bir kere çok dikkatlisiniz ben farketmedin başka bir telkinde ilgimi çekmişti uzun cümlelerin olması çünkü sizinde dediğiniz gibi kısa ve kolay anlaşılır cümleler olmalı diye ifade ediliyor telkinler için.Fakat bu soruyu konuyu bizden iyi bilen birine soralım atakan abi yanıtlasın! Ben cevap versem kedidir derim smiliyface öyle öğretti atakan abi dl67 ama atakan abi doğru cevabı verir actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:34 AM. |