23-10-2009, 06:15 PM
|
#13 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 1,238
277 Mesajinıza toplam 1,508 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: yüz kızarması rotasız
güzel arkadaşım..bende bu sorunu lise 1.sınıfta çok yaşamıştım ama o durumu yaşayacağımı bile bile hep sosyal olmaya çalştım okul tiyatrolarına katıldım ,, okulda yapılan bütün faaliyetlerde olmaya çalştım hatta okul temsilcisiydim bu arada bu durumuda yaşıyodum...bi toplulukta,, arkadaşlar arasında okulda her yerde insanların karşısına çıktığımda hep kendime şöyle derdim.. tam mesela yüzümün kızaracağını hissettiğimde hayır esra sen kendine güveniyosun, hiç bir problem yok, rahatsın, dik dur,rahat ol..bunları dediğim de kendimde bi rahatlama hssediyodum bu şeklde daha kendine güvenen ve inanan cesur bi insan oldum.. biliyorum o durumun içinde olmak zor ama aşacağına lütfen inan :) sen inandığın sürece atlatamayacağın hiç bir sorun yok.. sevgiyle kal gelişmelerdende haberdar edersen çok sevinirim. :) ayrıca şu an kesnlkle öyle bi sorunum yok ve kendime çok güveniyorum bu konuda sende başarabilirsin hoşcakal... |
| |