05-10-2010, 06:20 PM
|
#8 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkin metinlerini okuyup kaydettim! Teknik belli. Açıklamalar belli. Bu konular yüzlerce kere yanıtlandı. Subliminal telkinleri dinlemek çok basit. Bu işi zorlaştırmaya gerek yok. Devamlı birinin konuşmasını dinlemekten sıkılmaz mısınız? Burada zaten telkinleri dinlerken günlük işlerinizi halledebiliyorsunuz. Telkinleri dinlerken tv izleyip, sevdiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz. Güven konusu içinse Atakan beyin söylediği şey zaten belli: "Şüphenin sınırı yoktur. Sesleri duysaydınız bu seferde bu seslerin altında acaba bilmediğimiz mesajlar gizli olabilir mi? diye sorardınız." Belki metinlerin altına da göremeyeceğiniz subliminal yazılar, resimler yerleştirilmiştir. Metinlerden de korkun o zaman okumayın. Bu mudur yani olay? Dinlemekten korktum metinleri aldım. Kimseye inanmadığı bir şeyi yapmasını söylemiyoruz. Her şey açık. Sesleri ayırtanlar ve farklı telkin verilmediğini görenlerin yorumlarına da rastlayabilirsiniz. Cımbızla laf seçmekte üzerimize yoktur ama. Bunların hepsi rehber bölümünde mevcut. Söylediklerimin hiçbiri yazılmamış, açıklanmamış şeyler değil. Telkinleri duymanın aksine direnç yaratabileceği kaç kere söylendi. Bilimsel olarak tüm dünyada kullanılan bir tekniktir bu. Metinler de uzmanlar tarafından hazırlanmıştır. Kısa telkinlerde ve olumlamalarda kullandığımız cümlelere çok özen göstermeliyiz. Ancak telkin metinleri uzun olduğu için içinde yer yer gelecek zaman kullanılması ya da olumsuz ifadeler olması etkiyi azaltmayacaktır. Bilinçaltınızı bu kadar hafife almayın lütfen. Bilinçaltı tüm metni bir bütün olarak algılayıp değerlendirebilecek kapasitede. Sevgilerimle. |
| |