![]() |
içinde müzik olmayan sessiz telkinler merhaba.içinde müzik sesi olmayan telkinler yapmanız mümkünmüdür.çünkü bi süre sonra insan istesede dinliyemiyor.sadece başladı ve bitti sesi gelse başına ve sonuna ve hiç müzik sesi olmasa daha güzel olmazmı |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler mümkünse ben de talibim, insan sevdiği müzikleri koymak istiyor hem. |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Mümkünse ben de isterim, çünki müzik dinlerken uyuyamıyorum ve bu yüzden telkin dinleyemiyorum.. :( |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler sanırım konuyu ben açtım diye kimse cvp vermiyor.içinde müzik olmayan telkinler mümkün değilmidir.bu konuda bişi yapılamazmı |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler Merhabalar wosman, Atakan Bey'in Mutluluk telkini ile sessiz bir çalışması vardı..Dinlediniz mi bilmiyorum,ben yine de size linkini vereyim.. http://www.hayatimdegisti.org/dosya2...lmaksessiz.mp3 Talep görülürse diğer telkinler için de bu sessiz çalışma yapılacak..İsteyen arkadaşlar sesssiz kalmasınlar,taleplerini dile getirsinler:) Sevgiler..actionsmile |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler açıkcası bu müzikden daha kötü çünkü televizyonun çekmemesi gibi bir fısırtı var beyni yer bu ses hy789 tamamen sessiz olsa ne güzel olurdu yada kısık seste çok hafif bir melodi Alıntı:
|
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler mümkünse içinde müzik olmayan sessiz telkinler yapılsın... |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler bencede yapılsın. |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler istediğimiz müziğin altına telkin yerleştirilebilir mi ? |
Cevap: içinde müzik olmayan sessiz telkinler her zaman ve her yerde su sesi pek dinlenilemiyorda ? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:10 PM. |