![]() |
Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında Selamlar benim birşey dikkatimi çekti telkin müziklerinin içinde iki üç tane farklı kişi konuşuyor sabah uyandığımda diyorum acaba tv'yi mi açık unuttum. Ama ses ayırma programıyla baktım biri bi yandan iyisin diğeri daha iyi hissediyorsun diyor ha birde ingilizce kelimeler duyar gibi oldum bayan sesi ?? |
Ynt: Ego Güven Güçlendirici Ney Telkinlerde mutluluk telkini sabittir.Örneğin ego güçlendirici dinlediğinizde hem o telkinin içeriğini hemde mutluluk telkinini bir arada dinlemiş olursunuz. New age versiyonların bazıları enstrumental değildir.Hem müzik hemde parçanın kendi içinde geçen sesler vardır.Onları ingilizceye benzetmiş olabilirsiniz. |
Ynt: Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında teşekkürler ilginiz için |
Ynt: Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında evet iki farklı telkini ben de hissettim bugün merak ediyordum iyi oldu bunu yazdığınızı gördüm bir de mutluluk telkininin içeriğini de yazabilir misiniz şimdiden teşekkürler 956k |
Ynt: Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında bir aydır dinliyorum bu bilinçaltı ne menem birşey kendimden ürktüm hakkaten atakan bey bunun için size çok teşekkür ederim uzun uzun anlatamayacağım fakat şunu söylemeliyim ki işe yarıyor ve siz her ne kadar tedavi değil deseniz de beni tedavi ettiniz diyebilirim. |
Ynt: Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında Sizin adınıza sevindim olumlu şeyler duymak ne güzel.İnsanın umudunu çoğaltıyor umarım dahada iyi olur siz ve herkes için |
Cevap: Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında Bir sorum daha olacak...Acaba vermiş olduğunuz linkteki telkinler özet mi?Tam versiyonunu dinlemek için cd sipariş etmemiz mi gerekiyor?(Örneğin:Topluluk karşısında konuşma telkini) |
Cevap: Telkinlerin içinde mutluluk telkini hakkında Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:47 PM. |