03-11-2011, 03:48 AM
|
#13 (permalink)
|
Tesekkür: 0
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Telkinler ve inançlar geçtiğimz ramazan ayında keşfettim bu yöntemi.sahur vakti kendime reiki uyguluyodum,o esnada tv de kuran okunduğunu duydum sesini açtım ve uygulamaya devam ettim.2 yıldır öyle verimli bi an yaşamamıştım.sonra kanalları açık bırakıp kuran dinleyerek yatmaya başladım.uyumak diyemiyorum 11 yıldır insomnia sorunuyla yaşıyorum neyse.sürekli yaptığım reiki ve beraberindeki olumlamalarla kendi adıma yol katettim emekleyerek de olsa,kişisel gelişim,farkındalık ve şifadan bahsediyorum.Kuran dinlerken o zamana kadar nasıl düşünemedim diye hayıflandım kendi kendime.bilinç altına Allah ın kelamını yüklüyosun ve bunun sonsuzluğunu düşünemiyosun bile.ertesinde nette aramaya başladım telkin yöntemlerini bu siteyi ve bana ihtiyacım olan herşeyi verebilecek subliminal teknikle hazırlanmış Kuran cdlerini.Üst bilince ait kelamların enerjileri çok yüksek ve saf ve etkisi de olağan üstü.beraberinde burdaki mp3leri de dinliyorum.4 ana duygu var insanda.korku,üzüntü,öfke ve sevgi.bu zamana kadar aldığımz yanlış kalıplarla sevgi bilinçaltımızda kaybolup gidiyo ve beraberinde yaşadığımız olumsuz deneyimleri getiriyo.arınma süreci hayat boyu bitmiyo ve bu sebeple kendiniz için telkinleri dinleyin sürekli,yaşantınıza cümlelerinize yansıtın olumlamaları.zor evet ama bunu kendimiz için yapıyosak şikayet etmeninde faydası yok.devam ettikçe keyfin büyüyo,farkındalığında,insanlığında.telkinler ve inançlar...saf sevgiyle yapılan her ne varsa sonucu muhteşem.çok şükür Rabbime. |
| |