| ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Telkinlerin çocuklara herhangi bir olumsuz etkisi olabilir mi?Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinlerin çocuklara herhangi bir olumsuz etkisi olabilir mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar; Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 gün oldu. 1,5 yaşında bir oğlum var ve telkinlerin bir şekilde olumsuz etkiler yaratabileceği düşüncesiyle gündüzleri dinlemekten çekiniyorum. Forumu inceliyorum ama konuyla ilgili bir şeye rastlamadım henüz. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar...... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 0
4 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Merhabalar; Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 gün oldu. 1,5 yaşında bir oğlum var ve telkinlerin bir şekilde olumsuz etkiler yaratabileceği düşüncesiyle gündüzleri dinlemekten çekiniyorum. Forumu inceliyorum ama konuyla ilgili bir şeye rastlamadım henüz. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar... ![]()
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) | |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 234
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
merhabalar öncelikle hoşgeldin sefalar getirdin ![]() ![]() ![]() hareketli çocukların olması iyi tabi biz ebebeynler sabredebilirsek ertelemeyi bırakla oglumla ders yap mucadelesi test yap mucadelesi kalmadı kızımdaki gözlemim birden dik durdugu halde dahada dik durmaya çalışmasıydı birçok işi yaparken dahada iyi yapma düşüncesinde oglumun ve kızımın artışını farkettim nasıl dersen kızımda bişeyi elde etmek için yaptıgı çalışmalarından birini yazayım dolap çekmecesini ben uyurken basarak yukarı tırmanıp makyaj malzemesiyle kendine ve bebegine makyaj yapması diyebilirim tıkırtıya uyandıgımda gözlerime inanamadım o kadar yuksege tırmanmış ama inmeyede hiç niyeti yok ![]() oglumun ögretmeni ise önceki gibi girişken ve degişik sorularının oldugunu yalnız haddinden fazla hareketlendigini söyledi ![]() yaşadıgımız bazı olaylardan dolayı oglumun derslerinde düşüş vardı hatta okula bile gitmek istemezken hayata daha olumlu bakma ve herkonudaki yorumu cesareti arttı kendine güveni ve ben yaparım sözü ve başladıgı işi en iyi yaptıgını gözlemledim 3 sınıfta bir gerileme yaşamış olan ogluma nedenlerini bildigim halde yardımıcı olamamıştım şimdi umut deryasında hayata daha olumlu bakan bir aile oldugumuzu söyleyebilirim ![]() cırcır böcekleri gibi olan kuzularım dahada çok konuşur oldular sanki acıkcası ben kendimde eşimde ve çocuklarımda bir zarar görmedim bunu net söyleyebilirim atakan beye tekrar teşekkür ederim fidancım yigenimiz çok küçük yinede daha bilgili arkadaşlarım sana detaylı bilgiler verirler yigenimizi öptüm ![]() inşallah hayattaki güzellikler sizide bulur sevgiyle kal ![]() sevgiyle kal
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana | |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 17
48 Mesajinıza toplam 208 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() peki ya diğerleri, iş yerinde dinliyorum ve iş arkadaşlarım üzerinde de etkisi olacak mı?
__________________ Kardesim sen düsünceden ibaretsin Geriye kalan et ve kemiksin Gül düsünürsün gülüstan olursun Diken düsünürsün dikenlik olursun MEVLANA hayat ve algi arasindaki saat farki |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) | |
488 Mesajinıza toplam 2,287 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
agresif etkisi olacagından eminim neden dersen yigenim bilmeden oglumla dinledi hiç söylemedim sınavlardan bir dersi çok korkuyordu geçenlerde msn yazıyor size geldim ugur geldi yahu diyor telkinlerden bahsettim biraz ön yargılı siteyi inceleyim dedi yani seninle dinleyen kişilerde etkilenir istersen kulaklıklada dinleyebilirsin sevgiyle kal ![]()
__________________ yokluk ,varlıgın aynasıdır. ![]() Dünyayı isterken de sus, Bir dileğe kavuşmak isterken de. Öylece seyre dal gitsin… mevlana | |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) |
![]() | ![]() Vay minik kuş vayy ![]() ![]() ![]() Hoşça ve sevgiyle kalın ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) | |
sagolasın cancazım inşallah çocuklarımızın en iyi şekilde büyüdüklerini görürüz sevgiyle kal ![]()
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Guest
| ![]() merhaba fidanbolu hoş geldin ben de bir anneyim oğlum 14.ayına girdi ve ben de onunla dinliyorum ben de ilk başlarda senin gibi tedirgindim bu konu da oldukça ama daha önce gittiğim bir psikoloktan tlf açarak sordum hiçbir sakınca olmadığını hatta iyi bile olabileceğini söylemişti.için raha tolsun diyorum çünkü benim içim rahat inş.yardımcı olabilmişimdir ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() Cent Atakan bey in tavsiyesiyle,Sizde psikoloğunuza danışarak dinlediğinize göre bizde birlikte dinleyebiliriz demekkiii ![]() ![]() Sevgi ve huzur her daim sizinle olsun. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
Administrators ♥Ozlem Şahin ♥ ![]() Üyelik tarihi: Feb 2007 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() merhabalar fidanbolu.. ![]() oğlun küçük alah bağışlasın.. onun için senin kadar yoğun bir şekilde dinlemesine gerek yok.. ona dinlettiğin telkinlerde daha seçici olman yararlı olur.. mesela sosyal fobi depresyon gibi hastalık isimlerinin geçtiği ve cent inde bahsettiği kilo verme sigarayı bırakma gibi eylem gerektiren telkinleri dinlemesin.. ama haricindeki kendine güven topluluk karşısında konuşma sosyallik arttırıcı gibi telkinler yararlı olacaktır.. oğluna dinletemeyeceğin telkinleri listene eklediğinde gece uyurken de dinleyebilrisin.. uyurkende telkinleri bilinçaltımız duyar.. ![]() sevgiler..
__________________ ben mevlana değilim, insan ol öyle gel.. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
![]() | ![]() Sevgili **shamanic** ilginize teşekkür ederim ![]() Bize böyle bir imkanı sunarak hayatımı değiştirmek adına ilk adımlarıma katkıda bulunan Atakan Bey'e diğer emeği geçen tüm arkadaşlara, özellikle de siteyle tanışmamı sağlayan Karav Hocama teşekkür ederim. ![]() |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinlerin çocuklara herhangi bir olumsuz etkisi olabilir mi? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar; Telkinleri dinlemeye başlayalı 3 gün oldu. 1,5 yaşında bir oğlum var ve telkinlerin bir şekilde olumsuz etkiler yaratabileceği düşüncesiyle gündüzleri dinlemekten çekiniyorum. Forumu inceliyorum ama konuyla ilgili bir şeye rastlamadım henüz. Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsanız sevinirim arkadaşlar......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi