![]() |
Hangisini dinlemeliyim sizce?.. Bende eskiden depresyon vardı arkadaşlar ve hala bazen oluyor; çok hafif oluyor bazen melankolik ruh halinde olduğumda; birşeyleri dert ettiğimede falan.. Neyse birkaç gün önce bu telkini ekledim dinledim hala dinilyorum ve hemen etkilerini gösterdi şimdi depresyonu daha az hissediyorum; yok gibi birşey... Sizce devam ediyim mi yoksa mutluluk telkini mi dinliyim?.. Bende mutsuzluk var çünkü ama ilk önce ben gerçekten depresyon dünde kalsın diye o telkini ekledim ama şimdi diyorum ki acaba mutluluk telkini ni dinlemek dha mı doğru olur?.. Bu konuda kararsız kaldım; sizin önerileriniz nelerdir?.. |
Cevap: Hangisini dinlemeliyim sizce?.. Depresyon telkininin devamlı dinlenilmesini önermiyoruz. Ara ara dinleyebilirsiniz. Mutluluk telkinini listenizde sabit tutabilirsiniz. Sevgilerimle. actionsmile |
Cevap: Hangisini dinlemeliyim sizce?.. Teşekkür ediyorum bencede depresyon yerine mutluluk telkini dinlesem dha iyi olacak haklısınız.. :) |
Cevap: Hangisini dinlemeliyim sizce?.. Yeni üyeyim benim de majör depresyon problemim var . Ilan kullanmak istemiyorum tekrar . Hangi telkinden başlamam gerek . Depresyon dünde kaldı yı indirmed im hata veriyor . Ücretlimi temasa geçip satın almalıyım |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:49 PM. |