![]() |
16 saat dinlesem abartmış olur muyum? Telkinleri 14.00 dan 00.00 a kadar dinledim.Uykumdada dinleyeyim mi?Uykumdada dinlersem abartmış olur muyum?Ya da süre fazla olduğu için gösterdiği etki artar mı? |
Cevap: 16 saat dinlesem abartmış olur muyum? gayet yeterli ama 12 saat kadar dinleyiniz diyor rehber bölümünde.önce orayı okumanızı tavsiye ederim.ayrıca uykuda dinlemek daha etkili ama tercihen gündüzde dinleyebilirsiniz. |
Cevap: 16 saat dinlesem abartmış olur muyum? gece uyurken mp3 umun hopörlarunu açık bırakıp uyudum... ama gece boyunca onbinlerce ruya gordum...yoruldum... ve kalkmaya dermanım bile olmadı...? sizce dewam etmelimıyım? |
Cevap: 16 saat dinlesem abartmış olur muyum? naçizane birkaç yorumda bulunmak istiyorum. bence bu rüyalar sizin değişiminizin belirtileri. bilinçaltımız yenilik değişimleri sezmeye başladı. bence aynen devam niobem. acmilanac ben telkinleri ilk aşamada 20 saat dinlemiştim :)) fazla dinlemenin bir zararı olmaz. ama az da dinleme yani günlük gerekli süreyi doldur fazlasını dinlemek senin tercihin :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:53 PM. |