![]() |
Kilo almk ( bi bakarmısınz :) y789arkadaşlar yine ben bi soru sormaya geldimy789 Dha önce sorulduysa kusuruma bakmayınız ..:) Kilo verme telkini var ne gzel.. ama kilo alma telkini yok .Benimde kilo almam lazım bi türl alamıyorum.herkez ne gzel dolanıyor çevremde kıskanıyorum ama ..şaka şaka :)) Kİlo alma telkni varda ben mi göremedim acaba yardımcı olurmusunuz..? yada telkini koyarmısınız ltfen.ağla2 |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) Mutluluk Perisi Kilo alma telki ücretli ve kişiye özel telkinler arasında var ve bir arkadaşımız kullanıp bundan fayda görmüş bende takip ediyordum o arkadaşı yakın zamanda bende siparişini vereceğim. Sağlıcakla kal. |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) tüüh .. cevabınız için tşkler ..:) |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) Birde o arkadaşın ismini verirmisin gnlüğü varsa bnde takip etmek isterim kendisini |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) Merhabalar, Kilo alma telkini ücretli telkinlerimiz arasındadır. Dilerseniz Atakan bey ile iletişime geçerek sipariş verebilirsiniz ya da forum aktivitelerimize katılarak ücretsiz kazanma imkanına sahip olabilirsiniz. Sevgiler. actionsmile |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) tşk ediyorum canım bunu düşneceğim ama aklıma bşy takıldı kilo verme telkini ücretsiz alma telkini ücretli neden böyle yani bu bizim gibi kilo almaya çalışanlara haksızlık olmuyor mu brz.. ? :) |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) Sanırım o arkadas benim :) |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) İşte Alice kendisi sağolsun benim de sorularımı özveriyle cevapladı. Tekrar teşekkür ediyorum Alice. |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) kilo alamama bende de var aslında. ben mutlu olduğumda iştahım çok açılıyor ve yemek yemenin psikolojiyle çok yakından ilişkisi var. bazen insanlar bilinçsizce yemek yiyerek veya yemeyerek kendisine ceza verir.benim iştahım varsa çok mutluyumdur :) onun haricinde yemek yemeyi pek sevmem.siz de moral durumunuza göre iştah durumunuzu farketmişsinizdir diye düşünüyorum.bilmem yanılıyor muyum ? :) |
Cevap: Kilo almk ( bi bakarmısınz :) kesinlikle haklısın kelebek psikoloji ile bağlantılı bnde mutlu olduğum zaman çok yiyorum ama cidden çook mutlu olmam lazım ki kilo alayım..:) brz açıldı iştahım ama bakalım mutluluk telkininide dinlemeye başlıcam bikaç gün snra |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:41 PM. |