![]() |
Başlangıç Telkinleri Şart Mı? İsime özel telkinler dinliyorum bikaç gündür? Bana gelen mailde, bu telkinleri dinlemeden önce suçluluk duyguları, ego ve özgüven telkinlerini dinlemem gerektiği belirtilmiş. Mail geç geldiği için kendi isime özel telkinlerimi dinlemeye başladım. Ego, özgüven benzeri telkinleri daha önce dinlemiştim- üzerinden 4-5 yıl geçti - ve zaten yarım yamalak dinlemiştim (telkinlere ilk başladığım zamanlardı istikrarsızdı, deneme safhalarıydı) Sonuç olarak, isime özel telkini bırakıp, önerilen telkinlere tekrar başlayayım mı yoksa devam edeyim mi? Zira özgüven- inanç konusunda pek bi sıkıntım yok. Yıllardır kişisel gelişimle ilgileniyorum zaten. Ayrıca özgüven telkini diğer telkinler için zemin mi oluşturuyor. Telkinlere karşı ön yargıyı bilinçaltından kaldırıyor mu? (yani bahsi geçen telkinin faydasına inanma gibi ) Bu sorulara cevap alırsam sevinirim. |
Cevap: Başlangıç Telkinleri Şart Mı? özgüven dediğiniz kendi güven telkini mi ücretsiz olan? Eğer onlardan bahsediyosak evet diğer telkinler için zemin oluşturuyo o 3ü , dinleseniz iyi olur bence. |
Cevap: Başlangıç Telkinleri Şart Mı? İlk önce suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerinizi dinlemeniz daha çok fayda gormenizi sağlar... |
Cevap: Başlangıç Telkinleri Şart Mı? Bu telkinleri bir arada 2 hafta dinlemek gerekiyordu yanlış hatırlamıyorsam. 3 telkini tek listeye koyup dinlemeye başladım ve 2 hafta neredeyse doldu. Şimdi bırakayım mı? Zira isme özel telkinlerimi yarıda bırakmıştım. |
Cevap: Başlangıç Telkinleri Şart Mı? İstersen suçluluğu çıkartabilirsin ego benim hep sabit telkinimdi ilk başlarda ücretsiz telkinleri dinlerken. Tabi ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan kendini veya başkalarını affedemediğin konular varsa suçluluk dinlemeye devam etmeni tavsiye ederim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:06 PM. |