| |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir miRehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi |
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #11 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Dec 2008
Tesekkür: 180
78 Mesajinıza toplam 503 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj daha sinsi ve daha etkili ise onu bilemem tabi. Ama gün içerisinde radyo vericilerinden yayınlanan sinyaller ,cep telefonu sinyalleri daha nice 5 duyumuzla algılayamadığımız veri ki bizi etkiliyor olabilmesi lazım o zaman . O halde gene sitemizde yayınlanan koruyucu kalkan bu konuda etkili oalbilir mi Ne bileyim bu ahlak yapımızdaki çöküş değerlerimizn değişmesi.Belki de bu televizyon vs.ile beynimize işleyen telkinler olabilir mi diye de düşünmeden edemeiyor insan.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #12 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Feb 2009
Tesekkür: 182
118 Mesajinıza toplam 497 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() hmmm..ilginç bakalım daha neler duyacağız:S |
![]() | ![]() |
![]() | #13 (permalink) | |
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 162
182 Mesajinıza toplam 846 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
| |
![]() | ![]() |
![]() | #14 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Mind master bir yazım programı, görsel olarak telkinlerle destekliyor bu yüzden sakıncası yok. ben uzun zamandır kullanıyorum. Mind Master ı bulmuşsunuz sanırım, kurabildiniz mi? Bir önceki sayfasında ayarlarını yazmıştım. Sorun olursa tekrar konuda sorarsınız.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #15 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Oct 2009
Tesekkür: 5
4 Mesajinıza toplam 7 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() selamlar, tüm sayfaları okuma fırsatım olmadı. ancak bu konu ile ilgili söyleyeceklerim var.evet kesinlikle özellikle reklamlarda telkin odaklı senaryolar hazırlandığını biliyorum...bir televizyoncu olarak ta yapılan işlerde ister istemez telkine odaklı işler yapıldığına emin olabilirsiniz.örneğin ben reklamları ve dizi filmlerin izlenmesini, hatta tv izlenmesini uygun bulmayan biriyim. özellikle de çocuğu olan arkadaşlar reklam ve dizilerin çocuk üzerindeki etkilerini anlatmaya gerek yok..mümkün olduğunca izletmeyin derim ben:) sevgiler..... |
![]() | ![]() |
![]() | #16 (permalink) | |
Yüzbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tesekkür: 1,337
963 Mesajinıza toplam 4,848 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Alıntı:
ve ben bunları cinsellikle alakası bile olmayan ürünlerin reklamlarında bile cinsel tema kullanılarak bilinçaltına telkin edilmesinden kaynaklandığını düşünüyorum...örneğin kot pantolon reklamları gibi....ve de dizilerde ve filmlerde de çarpık ilişkiler sanki normal şeylermiş gibi gösteriliyor hatta o tarz ilişkilere görsel açıdan güzel gözüken özendirici kareler konarak insanlar özendiriliyor...kesinlikle görsel telkin olayını inanıyorum ben....ama kötü yönde kullanılıyor...kötü şeyler güzel gibi gösterilerek... bir örnek daha vereyim..filmlerde ve dizilerde deli,psikopat ve katil karekterini oynayan oyuncular genelde en karizmatik veya yakışıklı aktörlerden seçiliyor...ve onları izleyenler sanıyorlarki bu tarz kötü insanlar olduklarından çekici ve karizmatik olacaklarını sanıyorlar belki de... | |
![]() | ![]() |
![]() | #17 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: May 2009
Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() İşin içine öyle çok konu giriyor ki..Vurdulu kırdılı çizgi filmler, bilgisayar oyunları, müptelası olduğumuz diziler,mesela şimdi bir ben 10 müptelalığı var ki sorma gitsin.Bütün çocuklar benim oğlumda dahil buna hastası.Kendini ben 10 sanıyor, bütün ürünlerinden almak istiyor. Bu sadece örnek ama yapımcılar teknolojiyi kullanarak zihinlerimize daha başka neler sokuyorlar kimbilir. |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Rehber Bölümünü İncelemeden Soru Sormayınız ve Diğer Sorularınız Telkinler radyoda tv'de kullaniliyor olabilir mi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Ben de bu bilinçaltı telkinini incelerken kafama takılan bi konu bu . Ama beynimizin her kendine gelen veriyi kabul etmesi de saçma. Yani bu şekilde kapalı bir telkin değil açıktan açığa nice telkinler duyuyoruz da bildiğimizden şaşmıyoruz. Ama sublimal mesaj ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Diğer Sorularınız telkin cd indir izle İstanbul Diğer Sorularınız nerededir kimdir Diğer Sorularınız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Diğer Sorularınız hipnoz Diğer Sorularınız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Diğer Sorularınız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Diğer Sorularınız kuantum düşünce kitap haberi