![]() |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada merhaba telkinleri dinlemenin belli bir süresi varmı. bi de hangisinden başlıycağımı bilemiyorum. umarım cevap yazabilirsiniz:) |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada keşke listede mutluluk piyanoda olsaymış ama yinede çok güzel teşekkürler |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada siteye yeni üye oldum benim için ve benim gibi yeni üyeler için umarım çok faydalı olmuştur.Çok teşşekkür ederim :) fakat altarnetif 2 de şifre sormuyor haberin olsun :) iyi forumlar herkese :) |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada günde 8-10 saat kadar dinleyebilirsiniz.. yatarken dinlemeniz daha faydalı.. ego+suçluluk telkinini 2 hafta süreyle dinleyerek başlayabilirsiniz.. daha sonra, isteğinize göre eklemeler yapabilirsiniz.. 2 haftadan sonra, suçluluk telkini aralıklarla dinleyebilirsiniz... |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Alıntı:
günde 8-10 saat kadar dinleyebilirsiniz.. yatarken dinlemeniz daha faydalı.. ego+suçluluk telkinini 2 hafta süreyle dinleyerek başlayabilirsiniz.. daha sonra, isteğinize göre eklemeler yapabilirsiniz.. 2 haftadan sonra, suçluluk telkini aralıklarla dinleyebilirsiniz... |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada kısacası bunları nasıl dinlemem önerilir arkadaşlar.ilk defa giriyorum siteye yeni üye oldumda |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Alıntı:
Lütfen, alttaki linki okuyunuz. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yebilirim.html |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada linkler çalışmıyor indiremiyoruz yardım lütfen |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada çok teşekkürler. ama hiçbiri açılmıyor. ne yapmam lazım :/ |
Cevap: Bütün Telkin Müzikleri Tek Sayfada Burada Selamlar. Oluşumunuzu yeni keşfettim halkla ilişkiler ve reklamcılık mezunuyum ve iletişim dalında yüksek lisans yapıyorum. Bilinçaltı içeriklerle ilgili okuduğum bölümle paralel yeterince bilgim var. Güzel bir şey yapıyorsunuz tebrikler. Rapidshare devrinden kalma konuyu hortlattığım ıçin de kusuruma bakmayın :)) Burada paylaşılan tüm telkinlere ulaşmak isterdim fakat sanırım şu an için imkansız. Hepinizin huzurlu ve sağlıklı günleri olsun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:37 AM. |