| ||||||||||
|
Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinli Mp3’leri Buradan Yükleyiniz!!! |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız iyi günler öncelikle paylaşımlarınız için tşk ederim.. Bi sorum olucaktı yerimi bilmiyorum mazur görün telkinleri hoparlörden dinlesem sorun olurmu acaba etkisini gene görebilirmiyim ? yorumlarınız için şimdiden tşk ederim ......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Teğmen ![]() Üyelik tarihi: Jun 2009
Tesekkür: 1
5 Mesajinıza toplam 31 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() iyi günler öncelikle paylaşımlarınız için tşk ederim.. Bi sorum olucaktı yerimi bilmiyorum mazur görün telkinleri hoparlörden dinlesem sorun olurmu acaba etkisini gene görebilirmiyim ? yorumlarınız için şimdiden tşk ederim ...
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir. |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tesekkür: 355
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() arkadaşımm kızma ama cok sacma bı soru olmuş....bu naısl bı bakış açısı yaa:D |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
1,090 Mesajinıza toplam 4,974 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() yanı bu sorular yakında telkınleri kulağımla dınlıorum yararı olurmu dıe olcak sanırım.arkadaşım kesınlıkle ustuen alınma şahsınla alakalı bı sorunum olamaz ama daha cıddı konular acsak? |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Administrators Atakan Sönmez ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Bulunduğu yer: istanbul
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Telkinleri kulaklık yerine hoparlörden dinlemek daha sağlıklıdır.Uzun süre kulaklık ile müzik dinlemek önerilmediği gibi telkinler içinde aynı şey geçerlidir.Eğer kulaklık ile dinlemeye mecbursanız kulaklık ile dinleyiniz.Yoksa daha çok tercih edilen hoparlör ile dinlemektir.
__________________ http://www.hayatimdegisti.com Hemen ücretsiz deneme telkinlerini indirmek içinse bu link.Suçluluk ego ve kendine güveni 2 gün dinleyin https://www.dropbox.com/sh/b6youoq8m...vwFPsoEYa?dl=0 Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/ |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | ||
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
Alıntı:
![]()
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
![]() | ![]() Neden saçma gelior anlamıyorum insan gibi açtım bilgilenmek istedim bilmiyorum ayıp bişeymi merak ettiğim nokta hoparlörden biraz uzak mesafe oluyor kulaklıkta bile telkinler hissedemioruz bile hoparlörde belki etkisi olmıcak diye merak ettim sorumu sordum sizde aptal yerine koymak yerine insan gibi bir cevap verseydiniz daha insanca olmazmıydı ? Sırf msj olsun diye yazıyosanız bence durup bi düşünmesi gereken sizlersiniz .. Bilgilendiren arkadaşada anlayışı için sonsuz teşekkür ederim iyi geceler... |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() :):):) yaa hyr daha cıddı olsak? |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
![]() | ![]() ya arkadaşım ben anlayamadım seni acaba bendemi sorun var bunun ciddilikle ne alakası var ben anlamıyorum sormak istedim ve sordum yani [ quote ; Daha ciddi olsak ] bu nedir ben anlayamadım k.bakma boş yere kalp kırmak istemiyorum kırmayalım birbirimizi burası bir forum kişisel gelişim vs için aklımda bişi kalmıştır sormuşumdur ve gene sorarım hiç kimsedende çekinmem evin cümlen doğru bencede biraz daha ciddi olsak !!! |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() ya benced ekalp kırmayalım...bence sorduğun soru komıktı sadece bedne daha cıddı olalım dedım..ne var bunda daha cok uzatacak..neyse noktalıorum ve ne dersen de cevap yazmıycam amacım da sneı krımak değildi sadece sorduğun şey komıktı..yanı en azındna bana ole geldi.ok?neyseee gerckten burda tartışmak gıbı bı amacım zaten yok..ok? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) | |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2009 Bulunduğu yer: Şimdilik Dünya
Tesekkür: 210
176 Mesajinıza toplam 870 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-kulaklik.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...e-dinleme.html http://www.hayatimdegisti.com/forum/...me-sorunu.html
__________________ ![]() ![]() ![]() ![]() | |
![]() | ![]() |
![]() |
Bookmarks |
Etiketler |
dinlemek, hoparlorden, telkinleri |
| |
Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinleri Hoparlörden Dinlemek ... ! Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız iyi günler öncelikle paylaşımlarınız için tşk ederim.. Bi sorum olucaktı yerimi bilmiyorum mazur görün telkinleri hoparlörden dinlesem sorun olurmu acaba etkisini gene görebilirmiyim ? yorumlarınız için şimdiden tşk ederim ......
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi