![]() |
ego&suçluluk eskisimi daha iyi yoksa yenisi mi? ego güçlendirici ve suçluluk duyguları yeni versiyonlarını siteye üye olduğumdan beri dinliyorum gerçi ilk başlarda eski versiyonlarla yeni versiyonları karışık dinmlemiştim ilk etkilerinide o zaman gördüm zaten sonra eski versiyonlara veda edip yenilerle dewam ettim. 7 aydır dinliyorum ama artık bana etkileri kalmadı daha ileri götürmüyor gibi gelmeye başladı ve eski versiyomnlarını dinlemeyi düşünüyorum, şimdi eski üyelere soruyorum eski versiyonlar daha iyimiydi yoksa yeniler mi daha iyi geldi size sonuçta bir yıl olmuş yeni versiyonlar çıkalı bir fikir edinmişsinizdir.dunk56 Ayrıca erken uyanma telkini ve ders çalışma telkininden etkili bir sonuca ulaşabilen varmı ben göremedim de forumda etkili oldu diyen |
Cevap: ego&suçluluk eskisimi daha iyi yoksa yenisi mi? eğer bu iki telkinden yeterince verim aldığını düşünüyorsan diğer telkinleri listene eklemelisin bence.Topluluk önünde konuşma,kendine güven,koruma kalkanı ... bissürü alternetif mevcut |
Cevap: ego&suçluluk eskisimi daha iyi yoksa yenisi mi? Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:23 AM. |