Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   aralıklı zamanla listeye eklenen mp3lerin dinleme zamanı (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/463229-aralikli-zamanla-listeye-eklenen-mp3lerin-dinleme-zamani.html)

leadguitar 07-01-2010 06:01 AM

aralıklı zamanla listeye eklenen mp3lerin dinleme zamanı

herkeze merhabat678...bu siteyi 1.5 hafta önce " bilinç altı temizliği" adı altında araştırma yaparken buldum.daha çok yeniyim..sevinclive ilk gördüğümde çok sevindim.blissy sanırım dertlerime çağre olacak.. rehber bölümünü okuduktan sonra ego +suçluluk isimli mp3 leri indirdim ve 1.5 haftadır dinliyorummusic45.ve diğer telkinleride önceden indirdim ve hazırda tutuyoruum...özellikle bu 2 mp3 ün yanına bu haftadan itibaren "kendine güven" mp3 ünü koyacağım....geceleri uyurken kulaklıkla gündüzde hoparlörden dinliyorum.. dinlemem sadece "doğa" sesleri üzerine ve sanırım günlük bi 9 saate yakın:guitar
ama benim sorum şu.... bilirsinizki bu ego+suçluluk mp3 lerinin yeni ( doğa ) versiyonları çok uzun yani winampta çalarken 33 dakika ben buna "kendine güveni" eklediğimde ki o da 7 küsür dakika toplam 40 dakika olacak ve günde ben 8-9 saatimi bu 3 mp3 e ayırdığımda "kendine güven" telkinini dinleme oranım (sadece kendine güven) günlük çok düşük bir rakam olacak. yani o telkini günlük dinlemem çok az sayıda olacak... bu olay telkinin etkisi için bir sorun teşkil edermi.. yada uzatırmı ... nedir.. şimdiden teşekkür ederim.?..actionsmile

fath190789 17-01-2010 06:57 AM

Cevap: aralıklı zamanla listeye eklenen mp3lerin dinleme zamanı

EWET BU SORU BNM İÇİNDE ÖNEMLİ AYRICA DİĞER TELKİNLERDE AYNI ŞEKLDE ÇOK KISA

imported_Angel 17-01-2010 08:15 AM

ben gruplandırma yaparak dinliyorum arkadaşlar..
mesela 3-4 telkin dinliyorsanız 2 sini gündüz diğer 2 sini gece dinleyebilirsiniz..böylece her bir telkinin tekrar sayısı daha da artacaktır..
bunun için kendinize 2 ayrı liste yapmanız gerekiyor..

leadguitar 19-01-2010 04:51 AM

Alıntı:

mesela 3-4 telkin dinliyorsanız 2 sini gündüz diğer 2 sini gece dinleyebilirsiniz..böylece her bir telkinin tekrar sayısı daha da artacaktır..
evt buda güzel bir çözüm ..bende bu konuya şöyle bir şey deniyorum artık... şimdilik toplam 4 tane mp3 dinliyorum......ego+suçluluk+kendine güven+sınav heyecanı..... geceleri ego + suçluluğun uzun versiyonları yani doğa versiyonlarını dinliyorum. gündüz de bu iki telkinin kısa yani klasik müzikli olanlarını dinliyorum tabi diğerleriyle beraber.. yani ego ve suçluluk telkinlerini listeden çıkarmadan (aksatmadan). kendine güven ve sınav heyecanı telkinlerini bu şekil fazladan dinleme olanağım oluyor (gündüzleri özellikle).... kendimce böyle bir çözüm buldum şimdilik:)... kısmet artık.... etkilerin çabuk gelmesi dileğiyle herkese iyi dinlemeler :D

mertmis 13-09-2010 05:33 AM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 579666)

Sözlerine katılıyorum. Güzel bir yol iyiki varsın , seni seviyorum ve teşekkür ediyorum f678h

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:04 PM.