![]() |
Ego sucluluk ve kendine güveni dinlemek istiyorum ama arkadaslar yeniiyim belki bu soru cook soruldu ama kusura bakmayın kendine güveni dinleyecektim ego ve suclulugu daha önce dinlemem gerektiigini ögrendim ama ego ve suclulugu sıra sıra cal dediler 2si birliktemi 8 10 saat birde bu 2sini ne kadar süre dinlemeliyim sonra kendine güvene geçince bu 2sni dinlemeyecekmiyim birde bu ego ve sucluluk ne için onu anlayamadım simdiden tsksapkal89 |
Cevap: Ego sucluluk ve kendine güveni dinlemek istiyorum ama yokmu yardım edecek:( |
Cevap: Ego sucluluk ve kendine güveni dinlemek istiyorum ama Evet Bybrq Ego ve suçluluk telkinlerini birlikte günde 8 saat ve 2 hafta boyunca dinleyeceksiniz günde 8 saatten az dinlerseniz 2 haftalık süre artabilir.2 hafta sonunda listenden suçluluk telkinini çıkarıp onun yerine Kendine güven telkinini koyabilirsiniz. |
Cevap: Ego sucluluk ve kendine güveni dinlemek istiyorum ama ben direk ego ve kendine güvenle basladım olmazmı öyle :S |
Cevap: Ego sucluluk ve kendine güveni dinlemek istiyorum ama suçlulukda dinlemeniz gerekiyor. ego-suçluluk dinlemelisiniz başlangıçta. yanına kendine güven telkini de ekleyebilirsiniz sorun olmaz ama suçluluk telkinini ihmal etmeyin. Sevgiler |
Cevap: Ego sucluluk ve kendine güveni dinlemek istiyorum ama peki teşekkürler ben bunları erteledim önce boy uzaması için dinleyecegim boy daha önemli su an=) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:14 AM. |