Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Göz için telkin ? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/464057-goz-icin-telkin.html)

Lostak 06-03-2010 12:28 AM

Göz için telkin ?

Arkadaşlar benim gözüm kahverengi ben gözümü ela gibi yapmak istiyorum ondan ne dinlememi önerirsiniz yada öle bişe var mı?

imported_Angel 06-03-2010 08:58 AM

Cevap: Göz için telkin ?

ego güçlendirici telkin..dinleyen bazı kişilerde göz rengi tonunu açıyor...ama öyle çok radikal renk değişimi değil ancak gözle görülür şekilde yine de....mesela koyu kahve yada orta kahve göz açık kahve oluyor...ela da öyle birşey zaten :)

maviinci 06-03-2010 12:30 PM

Bencee, kesin çözüm; lens al :P

tulley 28-04-2010 07:17 PM

Ego Guclendirici Yeni Versiyon Doga indir - Upload.gen.tr

bu olurmu ego güçlendirici?

selo2951986 05-05-2010 10:58 AM

başta ben inanamamıştım ama göz rengim açıldı.mavi gözlüyüm ama geçen gün aynada farkettim gözlerimde sarı alanlar vardı eskiden şimdi yoklar:))

DiCaprio 17-05-2010 01:25 PM

Lostak ve diğer arkadaşlar bence bu tarz şeylerle uğraşmamanızı ve kendi gözünüzün doğal rengini beğenmenizi tavsiye ederim aksi halde o ego güçlendirici şeyler işe yaramazsa bu başarısızlıkla oluşan bilinçaltına kaygı yerleşir ve çeşitli psikolojik sorunlar ( obsesyon , depresif , kendini beğenmemek ) gibi şeyler meydana çıkabilir. KENDİNİZİ BEĞENİN

Elektra 17-05-2010 06:24 PM

Alıntı:

DiCaprio Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 747308)
Lostak ve diğer arkadaşlar bence bu tarz şeylerle uğraşmamanızı ve kendi gözünüzün doğal rengini beğenmenizi tavsiye ederim aksi halde o ego güçlendirici şeyler işe yaramazsa bu başarısızlıkla oluşan bilinçaltına kaygı yerleşir ve çeşitli psikolojik sorunlar ( obsesyon , depresif , kendini beğenmemek ) gibi şeyler meydana çıkabilir. KENDİNİZİ BEĞENİN

Katılıyorum, önce sitede paylaşılan telkinleri dinleyin. Çünkü telkinleri dinlerseniz göz renginizi değiştirme gibi bir düşünceye sahip olmayacağınız kanısındayım. Sevgilerle...

amon-ra 28-06-2010 11:17 PM

arkadaşlar insanlar beyinleriyle dağlar yıkabilecek güçte ki kaldı ki son yıllarda dnamızında değiştiği keşfedildi yani öyle doğuştan sahip olduğumuz genlerle ölmüyoruz o yüzden arkadaşım istiyosan bunun için atakan beyden cd siparişi verebilirsin sana özel bi cd hazırlar ve ya çeşitli olumlama meditasyon imgeleme kullanırsın sitede ztn bunlar var hiçbirşey imkansız değildir arkadaşım insanlar birşeyi yapmadan önce kanıt isterler bu genlerimizde doğuştan var ama sen ilk olabilirsin illa kanıt aramayın bnm başka önceliklerim olmasa bende gözlerimin rengini değiştiricem...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:11 PM.