![]() |
fon sesleri MP3ler için öncelikle teşekkürler. ama cd'den dönüşüm yapan programlar sesleri mp3 haline getirirken tiz sesler yokedilerek dosyayı ufaltır. fondaki telkinlerin gerçektende varolduğuna emin değilim. ilgilenirseniz sevinirim. |
Ynt: fon sesleri Merhaba Dönüşüm yapılırken yeterli düzeyde kaliteli yapılmakta ve sesler yok olmamaktadır. |
Ynt: fon sesleri mlk34 sıte okadar güzelki keske daha once ulassaymısım |
Ynt: fon sesleri açıkçası hiçbiri orjinal işler değil...su sesinin insana göven vermesini beklemek biraz komik değil mi?bana ödemem gereken su faturasını hatırlatıyor mesela...telkinler bu şekilde olmaz,bu sitede reklam kokan boş hareketler var.mağdur insanları kullanmayalım lütfen.. |
Ynt: fon sesleri towmusic açıkçası çalışmalarımızı bu siteye kayıtlı olan 20 bin kişi beyendi..eh bir kişide beyenmesin, renkler ve zevkler tartışılmazmış..ama bu site reklam ve boş işler kokuyor demene söyleyecek sözüm var kardeşim , boş bakan boş görür.arkadaşım sen en iyisi bu sitede kal, ancak boşluğunu dolduruncaya kadar mesaj yazma...mağdur insanları kullandığımızıda yazmışsın...ve çok ayıp etmişsin böyle bir korkun varsa gelme özgürlüğün olduğu kadar gitme özgürlüğünde var..ama hakaret etme özgürlüğün yok ..ettiğin zamanda, tamam anladık boşsun, boş olduğun için, boş görüyorsun, ama sende hiçmi terbiye, edep, izan yok be kardeşim, yazılan mesajlarıdamı okumadın..insanların birbirine ne kadar saygılı ve seviyeli olduklarını göremedinmi derler..bu işten bu kadar iyi anlıyordunda sen niye insanlara faydalı olabilecek bir şey yapmadın? bizim memlekette hayatı boyunca kanayan parmağa, faydalı bir şey yapmamış insanlar gelirler, karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalışanları baltalarlar, hadsizlikten başka bir şey değil..ben senin yerinde olsaydım, burada yapılan işleri küçümsemeden önce, oturur ve düşünürdüm..benim elimden daha iyisi geliyor..ama ben ne yaptım... hiiiiiiiiiiç... bunu çok iyi biliyorum çünkü googlede arama yaptığın zaman bir kaç sitenin ve hayatım değiştinin yanında hiç bir sitenin adı çıkmıyor..diğer sitelerdede bu müzikleri büyüteçle araman gerekiyor zaten ..telkinlerin adı var sanı yok diğer sitelerde.insanlara faydalı olmak adına çalışmalar yapmış birisini sen gelmiş burda eleştiriyorsun..şaşırmamak lazım aslında kendini luzumsuz hisseden herkes aynı şeyi yapıyor..saygılı sevgiler |
Ynt: fon sesleri towmusic anlaşılan tekerinizin önüne taş koyulmuş ,e birilerinin randına dur diyorsa elbette sizin gibi yazanlar çıkacak, milleti psikolojinizi düzeltecegim deyip ilaç bagımlısı yapan kafayı yediren soygunculardansın galiba kizgin1 |
Ynt: fon sesleri towmusic... belliki sitenin hiç biyerini okumamışsın... subilimal mesajlar saklı bu telkinlerde su muzik yada benzeri şeyler insanı rahatlatmaktan çok dikkati başka yere çekmek içindir... İnsan kulağının duyamacağı pozitif telkinleri bilinçaltı daha rahat kaydetsin diye... burada hayatını düzelten yüzelerce insan var... Ödeyeceğin faturaları düşündüğünü söylemişsin... bu sitedeki çoğu kişi bi yerlere fatura ödüyor. Ama telkinleri dinelrken sadece senin aklına fatura geliyosa bu senin bakış açından kaynaklanıyor... Bardağın dolu tarafını unutmuşsun sanki... Zihinsel blokların seni esir almış... Bu tür siteler senin gibi kardeşlerimizin de işine çok yarıyacaktır... Ben bile hayatım nasıl deişti kelimelere döksem belkide boğazım düşümlenir... Umarım bizi bi gün anlarsın sevgiyle kal actionsmile |
Ynt: fon sesleri ne geliyorsa başımıza bu ön yargılardan geliyor zaten çok görmemek lazım toplum böyle olmuş |
Ynt: fon sesleri Alıntı:
ortada şöyle bir sorun varki gerçekten emek verilmiş,binkerce insanın olumlu görüş belirttiği ki bu; varsayalım gerçek değilde sadece psikolojik bir rahatlama olsun.buna bile sonsuz şükran duymak gerekir.bende şahsen telkinleri dinleyen biri olarak şunu belirtmeliyimki daha önce hayatımda kendimi bu denli rahat vede huzurlu hissetmemiştim.telkin dinlemesen bile bu sitedeki seviyeli ,saygılı, gerçekten iyi niyetli arkadaşlarla iç içe olmak bile bu zamanda zor bulunur bir güzellik. nette takılanlar bilir işin rant kısmında olan sitelerin nasıl işlediğini.burda ticari bir olay yok.zaten en önemli telkinler ücretsiz ,ücretlileri alman gibi bir zorunluluk yok. ayrıca vede en önemlisi bu sitede mağdur insan yok .zaten sitenin girişinde kesinlikle bir tedavi değildir,ibaresi kocaman şekilde okunuyor.siteye yeni giriş yapan arkadaşlar lütfen öncelikle siteyi biraz inceleyelim,tabiiki olumsuz görüşlerinizi belirtmekte özgürsünüz ve bizde hepsine açığız zaten ,ama seviyeyi koruyalım lütfen.hepinize iyi paylaşımlar. hismiley |
Ynt: fon sesleri arkadaşlar konuyu daha fazla uzatmayalım, arkadaşımız fikirlerimizi öğrendikten sonra, sitemizi inceleyip, kendi kararını oluşturacaktır diye düşünüyorum hepinize saygılı sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:13 PM. |