Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Telkinleri dinlerken... (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/612602-telkinleri-dinlerken.html)

stregaxx 12-05-2010 12:39 AM

Telkinleri dinlerken...

Merhaba,
Birsey aklima takildi bugun. Belki sacma bir soru olacak ama butun negatif etkiyi kaldirmak istiyorum telkinleri dinlerken. Aklimda herhangi bir suphe kalsin istemiyorum.
Telkinleri uyurken dinlemeye basladim. Pc mi yatak odamin disinda tutuyorum ve sesi duyabilecegim kadar aciyorum
(pcnin yarattigi los isik ve hafif gurultuden dolayi).
Yani sormak istedigim su: Telkinlerin dinlerken onlari duyabilecegimiz uzaklikta olmamiz yeterli ,degil mi? Muzigi duyuyor oldugumu varsayarsak farkli bir odada olmam veya kapinin kapali olmasi vs. telkinlerin ise yaramasini engeller mi?
Beni azarlamayin ama bu sorum yuzunden utananadam

Sevgiler

hayatimdegisti 12-05-2010 02:26 AM

Cevap: Telkinleri dinlerken...

Telkinlerin etki mesafesi oldukça yüksektir.Tabii ki bu kişiye görede değişir.
Siz bir odada dinlerken yan odaya hiç ses gitmese bile o odada ki kişiler uyandıklarında karışık rüyalar gördüklerini söyleyebilirler.
Dolayısı ile siz zaten sesi de duyduğunuza göre sorun yok etki edecektir.

stregaxx 12-05-2010 09:54 PM

Tesekkurler Atakan Bey. Simdi cok daha huzurlu bir sekilde dinleyebilirim...

Houner 13-05-2010 08:26 AM

bende bazen tereddüt ederdim şimdi daha rahat dinleyeceğim

sorunuz için size cevap için Atakan beye teşekkürler

detay 04-06-2010 09:17 PM

merhaba ben daha çok yeniyim ve bu olaya bayağıda yabancı kaldım tenkin derken ne demek isteniyor müziği dinlerken çok rahatlıyorum ama bir başka şey de mi duymalıyım annamadım ya lütfen yardımcı olursanız sevinirim bu konuda aydınlanmaya ihtiyacım var

browser 04-06-2010 10:13 PM

Telkinleri duymana gerek yok..müziğin sesini duymak yeter... telkinler müzigin altına gömülmüştür...amaç telkinlerin.. bilinç duvarına çarpmadan bilinçaltına ulaşmasına saglamaktır...rehber bölümü var... orayı incelerseniz..sorularınıza cevap bulmuş olursunuz.

ozlemhikmet 04-06-2010 10:39 PM

Merhaba, bu konu açılmışken bende kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Telkinleri işyerinde ve evde olmak üzere mümkün oldukça dinlemeye çalışıyorum. telkinler açıkken aynı anda my desktop therapy programının arkada açık olması sorun yaratırmı acaba? bu programı sitenizden indirmiştim ve kendi olumlamalarımı türkçe olarak eklemiştim programa. işyerimde çalışırken arka fonda program sürekli açık. ama telkin mp3 lerinide kapatmıyorum bu arada. biraz tedirgin oldum açıkçası. bilen birileri cevap verebilirmi? şimdiden çok teşekkürler..

yeni bir hayat 05-06-2010 07:21 PM

Alıntı:

ozlemhikmet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 750188)
Merhaba, bu konu açılmışken bende kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Telkinleri işyerinde ve evde olmak üzere mümkün oldukça dinlemeye çalışıyorum. telkinler açıkken aynı anda my desktop therapy programının arkada açık olması sorun yaratırmı acaba? bu programı sitenizden indirmiştim ve kendi olumlamalarımı türkçe olarak eklemiştim programa. işyerimde çalışırken arka fonda program sürekli açık. ama telkin mp3 lerinide kapatmıyorum bu arada. biraz tedirgin oldum açıkçası. bilen birileri cevap verebilirmi? şimdiden çok teşekkürler..

Bir sakıncası olmaz,ikisini de aynı anda kullanabilirsinizactionsmile

qqqq2 22-02-2013 04:08 PM

MERHABA ARKADAŞLAR TELKİNLERİ DİNLERKEN RÜYA GÖRMEK NORMALMİ?AMA TELKİN İÇERİĞİ İLE DEĞİL BU RÜYALAR?

serpilelif 22-02-2013 04:23 PM

merhaba, bu konuda çok fazla bilgim yok ama ilk günler ben de çok rüya görüyordum. genellikle yaşadığım olaylarla ilgili veya kafama takılan konularla ilgili oluyor. sanırım telkinlerden çünkü telkinleri dinleyen diğer arkadaşlar da çok rüya gördüklerini söylüyorlar.^-^

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:19 PM.