![]() |
göz numarası küçültücü Merhaba; Gözleri ileri derece miyop olanlar için herhangi bir telkin var mı? Ya da gözlerinde böyle bir düzelme fark eden var mı acaba? |
Cevap: göz numarası küçültücü aptalın deneyimi, aklını başına toplama rehberi diye bir kitap var. yazarı mirzakarim norbekov.onun seminerleriyle ilgili yorumları okumuştum göz numarası 3 ken 1e düşürenleri falan katılmayı istedim ama seminerleri çok tuzluydu =) belki kitaptan da aynı etki elde edilebilinir. =) bi bak istersen=) |
Cevap: göz numarası küçültücü http://www.nevagelisim.com/ankara/ko...199&sm=comp199 bu da kullanıcıların yorumlarını okuduğum link |
Cevap: göz numarası küçültücü Verdiğin linke baktım. İmkansız diye birşey yoktur;ama tam anlamıyla inandım diyemeyeceğim. Gerçekse bu yazılanlar, muhteşem bir şey gözlüksüz net görebilmek :) Birşey soracağım bu seminerler farklı konularda mı? Mesela gözlerimizin iyileşmesini istiyoruz hangi seminere katılmalıyız? Bir bilgin var mı? |
Cevap: göz numarası küçültücü Şöyle bir yazı buldum. "İşte, kitabı okuyup böylece etkilendikten sonra ‘kitapta anlatılan uygulamaları bana sesli-sözlü aktaracak birileri olsa’ diye düşündüm, zira, şahsen biraz tembelimdir. Bu arada da kitabı her tanıdığıma anlatmaya başladım. Ben uygulamaları yapmamıştım ama kitabı benden duyup, uygulamaları da yapan 3 kişi gözlüklerini çıkarmıştı." Bu kitabı arıyorum şimdi :) Hadi hayırlısı. Konuyu açtığın ve farkında olmama sebep olduğun için teşekkürler. |
Cevap: göz numarası küçültücü şu konuda mesajım bulunsun uygun bir zamanda okurum... |
Cevap: göz numarası küçültücü merhaba =) yeshappy ben verdiğim linkteki farklı seminerleri incelerken karşılaştım bununla, okurken ilgimi çekti. bu site farklı alanlarda seminerlerin falan duyurulduğu bir site ama norbekov tek bir seminer veriyor sanırım. duruşu düzelttiği için ilk gözlerde görülüyormuş etkisi, aslında bütün orgnlara faydası var yani. bende siteden okuduğum kadar biliyorum. müzik terapiyi araştırırken buldum (onu da inceleyin çok güzel) gözlerimde bir bozukluk yok çok şükür seminer de phalı geldi o yüzden çok üstüne düşmedim. kitabı aldım ama hala okuyamadım. anneme okumak istiyordum ama başladık öylece kaldı=) soru sorduğuna pişman ettim sanırım :) nerelere gitmişim böyle=) |
Cevap: göz numarası küçültücü bu arada siteye üye olursanız seminer programlarını mail olarak atıyorlar zaman zaman :D inşallah bu sitede benimde birilerine faydam dokunur=) |
Cevap: göz numarası küçültücü Alıntı:
En kısa zamanda kitabı alıp okumaya başlayacağım inşallah bende. |
Cevap: göz numarası küçültücü haziranın 23ünde başlıyormuş seminer (ankara programına baktım ama) fiyatı daha önce görmüştüm ama burda göremedim. ilk gün tanıtım için 20 tl imiş. 23ünden temmuzun 2 sine diyor. ama fiyatı bulamadım. seminer duyurusu: http://www.nevagelisim.com/ankara/du...r.aspx?idd=530 bir de birinci seviye ikinci seviye falan diyor. fiyatı bulamadım ama siteye mail atarsanız çabuk dönüş yapıyorlar=)) sevgiler |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:48 PM. |