![]() |
telkinlerde ki müzikleri çıkara bilirmiyiz? Arkadaşlar ben telkinleri dinlemeye başladım etkiside oldu fakat sürekli aynı müzik insanı bayıyor. Şimdi diyeceksiniz farklı türleride var her telkinin (doğa,ney,new age vs.) biliyorum ama ne kadar farklı müzik altında olsa da bayıyor. Bu yüzden bu telkinlerin müziksiz halini edinebilme şansımız var mıdır,ben denedim zaten ne kadar ses açarsam açayım telkinler duyulmuyor e o zaman sessiz bi biçimde dinleme imkanımız var mıdır,etki yönünden problem olur mu??? |
Cevap: telkinlerde ki müzikleri çıkara bilirmiyiz? Evet, müziksiz olsa daha iyi olur. Hem başka şarkılar da dinleyebiliriz böylece. |
Cevap: telkinlerde ki müzikleri çıkara bilirmiyiz? Evet cevap bekliyoruz,hem gece yatarken dinleyen ve benim gibi uyku problemi olanlar içinde iyi olur,uyurken dinlediğimden uyuduğum uykudan bişey anlamıyorum. |
Cevap: telkinlerde ki müzikleri çıkara bilirmiyiz? Telkinler ritmli okuma tekniği ile hazırlandığı için sessiz telkin hazırlamak telkinlerin etkisini azaltabilir. Sevgilerimle. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:39 PM. |