Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz Telkinli Mp3’leri Buradan Yükleyiniz!!! | İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Hayatını Değiştirmeye İstekli Yeni Üyeler ve Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhabalar..
Süper bir depresyon halindeydim arkadaşlar, sonra depresyon ilacı kullandım 2 ay halende kullanmaktayım...
İlacı kullanırken ölü gibi yaşıyordum hiç mutlu değildim....
Telkini ilk dinlediğim gecenin sabahında uyandığımda kendime inanamamıştım aileme, etrafımmdaki kişilere o kadar çok iyi davranıyorum ki bütün ... ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz telkin cd indir izle İstanbul Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz nerededir kimdir Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hipnoz Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz kuantum düşünce kitap haberi | |
|
16-12-2010, 07:33 PM
|
#1 (permalink)
| Teğmen
Tesekkür: 4
23 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Merhabalar..
Süper bir depresyon halindeydim arkadaşlar, sonra depresyon ilacı kullandım 2 ay halende kullanmaktayım...
İlacı kullanırken ölü gibi yaşıyordum hiç mutlu değildim....
Telkini ilk dinlediğim gecenin sabahında uyandığımda kendime inanamamıştım aileme, etrafımmdaki kişilere o kadar çok iyi davranıyorum ki bütün olumsuz düşüncelerim birden silinmişti ve içimde öyle bir mutluluk var ki muhteşem bir şey anlatamam, göz temasım çok kuvvetlendi bir bakışım içler yakıyor gibi hissediyorum( kızlara :p ) kızlarla konuşmaktan sıkılırdım şimdi ise hiç utanmadan onlarla sohbet edip konuşabiliyorum ve kız arkadaşım olması için gereken her şeyi sonuna kadar yapıyorum. hiç utanma yok, dik yürüyorum, kendime güvenim geldi, hayatıma yeni insanlar ekliyorum,konuşmalarım çok akıcı bazen kurduğum cümlelere çok şaşırıyorum, yorulmak nedir bilmiyorum acayip bir şekilde enerjim var yaşadığım güzel şeylerin olağan üstü hallerini düşüneceğim diye 2 gündür uyku uyuyamıyorum 40 'saatin sadece 8 saatini uyuyarak geçirdim ve şuanda bomba gibiyim sanki uykumu almış gibiyim, eskiden bu şekilde yaptığımda ölü gibi olurdum.kendime çok iyi bakıyorum giyiniş tarzımı falan değiştirdim.... Atakan bey size çok minnettarım her gün dûa ediyorum size..
gene arada olumsuz düşünceler geliyor bazen ama gönderiyorum şuan 3. günümdeyim... bununda geçeceğini düşünüyorum
Atakan bey izin verirseniz size bir soru sormak istiyorum , Şuanda Ego ve suçluluk dinliyorum.. ben bu mutluluğumun kalıcı olmasını istiyorum... sürekli kendime güvenmek, suçluluk duygusundan uzak durmak istiyorum, yani şuandaki halimin kalıcı olmasını istiyorum...
Dolayısıyla http://www.hayatimdegisti.com/forum/...yasiyorum.html
burada bir öneri yapmışsınız... öneri benim içinde geçerli mi + olarak mutluluğuda ekleyebilir miyim? ve ego suçluluk telkinlerini ne kadar dinledikten sonra uygulayacağım bunu?
bir diğer önemli soru ise neden suçluluk duygusununun kaldırılması isteniyor rehber bölümünde? egonun tek dinlenmesi gene suçluluk duyguları getirmez mi ikilem arasında kaldım rehberde farklı burada farklı yazılmış. Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. | Offline
| |
16-12-2010, 08:24 PM
|
#2 (permalink)
| Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu kendime güvenimi hiç yitirmek istemiyorum, korkuların ve negatif düşüncelerin, kaygıların,endişelerin geri gelmesini ve yeniden sürekli kendim ile uğraşıyor olmayı istemiyorum, bu olumsuzlukların hiç gelmemesini şimdiki mutluluk halimin kalıcı olmasını istiyorum... bu cümlelerini tekrar gözden geçirirmisin..bu cümlelierin hepsinde istemediklerini yazmışsın..bunları istediklerinle değiştirirmisin..bu sayede mutluluğun kalıcı olacaktır..Atakan bey en kısa sürede soruna yanıt verecektir..sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
16-12-2010, 08:47 PM
|
#3 (permalink)
| Teğmen
23 Mesajinıza toplam 60 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
kendime güvenimi hiç yitirmek istemiyorum, korkuların ve negatif düşüncelerin, kaygıların,endişelerin geri gelmesini ve yeniden sürekli kendim ile uğraşıyor olmayı istemiyorum, bu olumsuzlukların hiç gelmemesini şimdiki mutluluk halimin kalıcı olmasını istiyorum... bu cümlelerini tekrar gözden geçirirmisin..bu cümlelierin hepsinde istemediklerini yazmışsın..bunları istediklerinle değiştirirmisin..bu sayede mutluluğun kalıcı olacaktır..Atakan bey en kısa sürede soruna yanıt verecektir..sevgiler.. | yorumunuz için teşekkür ederim böyle yazmamın sebebi sanırıım biraz kayıp etme korkusu aslında yazmak olumsuz düşünmek istemiyordum.
Sürekli kendime güvenmek, hayatı endişesiz, kaygısız, utanç duygusu, suçluluk duygusu olmadan, mutlu, sağlıklı hep pozitif bakış açısı ile yaşamak istiyorum
Teşekkürler yeni hayatım! Not :çok pardon diğer yazımı değiştirdim başta yanlış anladım sizi | Offline
| |
16-12-2010, 08:58 PM
|
#4 (permalink)
| Dolphin
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu yok onu demek istemedim..istemediklerini düşünmeyeceksin..yani şöyle değiştireceksin..huzurlu bir hayatı yaşamayı hakediyorum seçiyorumm istiyorum..geçmişin yükünü bırakıyorum ve yeni günlerin getireceği huzuru güveni mutluluğu kabul ediyorum demelisin..olumlamalar hakkında bir çok yazı var..olumsuz şeyleri istemiyoru diye tekrarladıkca malesef onları kendinden uzaklaştırmaz çekersin..o yüzden derdini anlatırken bile cümlelerini dikkatli seçersen hayat senin için daha kolay olur..sevgiler..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. | Offline
| |
16-12-2010, 09:05 PM
|
#5 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Alıntı: bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı
yok onu demek istemedim..istemediklerini düşünmeyeceksin..yani şöyle değiştireceksin..huzurlu bir hayatı yaşamayı hakediyorum seçiyorumm istiyorum..geçmişin yükünü bırakıyorum ve yeni günlerin getireceği huzuru güveni mutluluğu kabul ediyorum demelisin..olumlamalar hakkında bir çok yazı var..olumsuz şeyleri istemiyoru diye tekrarladıkca malesef onları kendinden uzaklaştırmaz çekersin..o yüzden derdini anlatırken bile cümlelerini dikkatli seçersen hayat senin için daha kolay olur..sevgiler.. | öneriniz için çok teşekkür ederim başta sizi yanlış anladım ve sonra değiştirdim mesajımı ayrıca ilk mesajımıda değiştirdim, ben bu halimin kalıcı olmasını istiyorum insanları,doğayı seviyorum yeni hayatımı sürekli istiyorum!
Tekrar yorumunuz için teşekkür ederim...
Sağlıcakla.. | Offline
| |
16-12-2010, 09:35 PM
|
#6 (permalink)
| Dolphin
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu yazını düşünme şeklini bakışını değiştirmen senin için ne faydalar getirecek göreceksin...keyifli paylaşımlarını ve güzel gelişimelerini bekliyoruzz..sevgiler..
| |
16-12-2010, 10:02 PM
|
#7 (permalink)
| Teğmen
yazını düşünme şeklini bakışını değiştirmen senin için ne faydalar getirecek göreceksin...keyifli paylaşımlarını ve güzel gelişimelerini bekliyoruzz..sevgiler.. | kafama takıldı şimdi, telkin zaten beni olumlu düşünmeye itmiyor mu yani ben biraz olumsuz düşünürsem telkin sayesinde bilinç altım bunu zaten kabul etmeyecek, şimdi telkinlere olan güvenim biraz azaldı gibi :( acaba yanlış mı anlıyorum lütfen beni aydınlatır mısınız bu konuda bak içime oturdu şimdi :( | Offline
| |
16-12-2010, 11:22 PM
|
#8 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu canını sıkmak istemem ama yaşadığın keskin değişim nedeniyle bipolar olabileceiğini düşünüyorum. bence bu konuyu biraz araştırmalısın...
17-12-2010, 11:11 AM
|
#9 (permalink)
| Teğmen
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu Alıntı: teoman_ Nickli Üyeden Alıntı
canını sıkmak istemem ama yaşadığın keskin değişim nedeniyle bipolar olabileceiğini düşünüyorum. bence bu konuyu biraz araştırmalısın... | Benim gördüğüm etkiyi herkes görebiliyor bu olumlu etkiler neden bipolar bozukluk oluyor, keskin değişiklikleri ilk günde yaşayanlarda var. Bu değişiklikleri sadece ben yaşamıyorum.
dik yürümek, utanmamak, mutlu olmak, olumlu düşünmek, iyimser olmak sizce hastalık mıdır eğer bu hastalıksa hasta olmaya razıyım :), çünkü telkinleri dinlemeden önce kafama sıkmak ölmek istiyordum, hiç bir şeyden mutlu değildim ölü gibi yaşıyordum.. şuandaki halimi çok seviyorum iyi olmayı böyle olmayı hak ediyorum.
Şunuda söylemek istiyorum
Bu telkinleri ben 1,5 yıldır dinliyordum ama başlarda hep yanlış dinledim sonra 7 ay bir müşterim ile tartıştım sürekli aile sorunları falan bir şekilde depresyona girdim sonra psikatriye gittim Paxsil ve meresa verdi kullandım eskiye nazaran iyi oldum 2 ay kullanımdan sonra da telkinleri tekrar dinlemeye başladım ve ilk günden etkisini gördüm...
Sizi bu düşünceye iten hangi davranışımdır acaba çok merak ediyorum. Rica etsem açıklayabilir misiniz?
Sevgiyle kalın. | Offline
| |
17-12-2010, 11:35 AM
|
#10 (permalink)
| Yüzbaşı
Tesekkür: 384
520 Mesajinıza toplam 1,643 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: İlk günden muhteşem değişimim... Her şey pozitif, Olumlu ben heran her dakika mutlu mesut yaşayacağimiza inanmıyorum. arada çakıl taşları da olucak tabi. bazen nedensiz bir keyifsizlik hissedeceğiz. ama bunun telkinlerin etkisi azaldı yada telkinlerin etkisi yok dememize neden olabileceğini sanmıorum. herzaman telkinleri dinlesekde bazı olumsuz günler olabilir. telkinlerin bence amacı bu günleri en hafif olarak atlatmak pozitif düşünmek , daha güçlü olmak, düşünce davranışımızı değiştirmeye çalışmak ve daha güçlü yapmak bizi. diye düşünüyorum. ilk günden bende yaşadım bu mutluluğu ve bu devam etti kendimi çok zor bi dönemde güçlü hissediyorum. telkinleri düzenli olarak dinlemeni tavsiye ederim. Mucize beklemeyin mucizeyi siz yaratırsınız. Elbet yararı olacaktır. ben zaamana akışına bıraktım. Bir anda birden yupppiii demek zor . zamanla telkinler sizde güzel davranış biçimleri yaratacağına inanmanız lazım. | Offline
| | | |