Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   TELKİN CD LERİ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/619295-telkin-cd-leri.html)

maxmax1978 15-07-2011 02:46 PM

TELKİN CD LERİ

merhaba arkadaşlar
El ve ayak parmak aralarınd sanki birşeyler var ayak ve kol dirsek büküm yerlerindede sanki birşey var vucudunda gögüsümün iki tarafındada var sırtımdada var başımın iki tarafındada bu bölgelerde aşırı var vucudumun diğer yerlerinde normal var yani şöyle diyebilirim insan banyo yaptıktan sonra kendini hafif hisseder ya ben hafif hissetmiyorum üzerime çökmüş bir ağırlık var bir de durup dururken sağımda solumda hertarafımda 10 saniyede bir kaşıntı benzeri bir his var
benimle konuşan bir şey yok ama onun varlığını biliyorum onun var olduğu yerlerde onunla süreklli uğraşmak zorunda kalıyorum çalıştığım ortamda bu yüzden zor durumda kalıyorum bu problemim yüzünden oramla buramla uğraşınca insanlarda yanlış anlıyor bunun tam olarak nasıl birşey olduğunu bilmiyorum tam olarak teşhisi koymak lazım ve sonrasında gerekeni yapmak gerekir diye düşünüyorum bunun teşhisini nasıl koyabiliriz

bugün 240 tl ye telkin cdsi alıyorum bu beni sorunum telkin cd leri ile düzelebilecek sorunmudur acaba bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

maxmax1978 15-07-2011 03:38 PM

Cevap: TELKİN CD LERİ

arkadaşlar bu konuda bilgsi olan arkadaş yokmu telkin cd leri sadece davranış değişikliğimi yapar
negatif enerji temizliliğini ne yapar

maxmax1978 15-07-2011 04:43 PM

bilgi verecek arkadaş yokmu

bigokyanus 15-07-2011 06:11 PM

Sana basit bir örnek vereyim , sitrin taşı aldım ben . Ne işe yaradığı internette farklı verilmiş olabilir ama ben ona negatifliği yok ettiği beni sürekli pozitif bir enerjiyle yüklediği , ortamı da negatif enerjilerden arındırdığı ve bana para getirdiği , kazancımı artırdığı gibi anlamlarda takıyorum kolye olarak . O işlere belki yarıyordur belki yaramıyor , önemli olan senin ne olmasını istediğin.
Telkinler herkeste farklı etkiler yaratır , mühim olan inanman . Ve çözmen gereken nasıl bu hale geldiğin , kimse doğuştan sorunlu değil biliyorsun .
Bir de basit bir örnek daha vereyim , babaannem rahatsızlanırdı ve sürekli doktor gelsin hatta mümkünse evden hiç gitmesin isterdi. Bir gün bonibon şekerlerden verdim ilaç olarak , 5 dakika sürmedi ağrılarının yok olduğunu söyledi . Sonraki günlerde ise hep o ilaçtan istedi. Anlatabildim mi , her şey senin beyninde bitiyor , her şey sende...

pimpinella anisum 16-07-2011 10:32 AM

bonibon haa? ben de tatlandırıcı tablet verirdim rahmetliye,,çok faydasını görürdü,,uzuun uzuun yazardım bi de,,yurtdışından getirttim,çok pahalı,çok etkili diye,eski günler...

selda02 16-07-2011 10:48 AM

Alıntı:

bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802907)
Sana basit bir örnek vereyim , sitrin taşı aldım ben . Ne işe yaradığı internette farklı verilmiş olabilir ama ben ona negatifliği yok ettiği beni sürekli pozitif bir enerjiyle yüklediği , ortamı da negatif enerjilerden arındırdığı ve bana para getirdiği , kazancımı artırdığı gibi anlamlarda takıyorum kolye olarak . O işlere belki yarıyordur belki yaramıyor , önemli olan senin ne olmasını istediğin.
Telkinler herkeste farklı etkiler yaratır , mühim olan inanman . Ve çözmen gereken nasıl bu hale geldiğin , kimse doğuştan sorunlu değil biliyorsun .
Bir de basit bir örnek daha vereyim , babaannem rahatsızlanırdı ve sürekli doktor gelsin hatta mümkünse evden hiç gitmesin isterdi. Bir gün bonibon şekerlerden verdim ilaç olarak , 5 dakika sürmedi ağrılarının yok olduğunu söyledi . Sonraki günlerde ise hep o ilaçtan istedi. Anlatabildim mi , her şey senin beyninde bitiyor , her şey sende...

kesinlikle katılıyorum erkek kardeşimde babanemize yapmıştı aynını nur içinde yatsın bonibon romatizmasına hep iyi gelmiştiidea3
wave44wave44wave44wave44wave44wave44wave44wave44

maxmax1978 16-07-2011 07:04 PM

Alıntı:

maxmax1978 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802881)
merhaba arkadaşlar
El ve ayak parmak aralarınd sanki birşeyler var ayak ve kol dirsek büküm yerlerindede sanki birşey var vucudunda gögüsümün iki tarafındada var sırtımdada var başımın iki tarafındada bu bölgelerde aşırı var vucudumun diğer yerlerinde normal var yani şöyle diyebilirim insan banyo yaptıktan sonra kendini hafif hisseder ya ben hafif hissetmiyorum üzerime çökmüş bir ağırlık var bir de durup dururken sağımda solumda hertarafımda 10 saniyede bir kaşıntı benzeri bir his var
benimle konuşan bir şey yok ama onun varlığını biliyorum onun var olduğu yerlerde onunla süreklli uğraşmak zorunda kalıyorum çalıştığım ortamda bu yüzden zor durumda kalıyorum bu problemim yüzünden oramla buramla uğraşınca insanlarda yanlış anlıyor bunun tam olarak nasıl birşey olduğunu bilmiyorum tam olarak teşhisi koymak lazım ve sonrasında gerekeni yapmak gerekir diye düşünüyorum bunun teşhisini nasıl koyabiliriz

bugün 240 tl ye telkin cdsi alıyorum bu beni sorunum telkin cd leri ile düzelebilecek sorunmudur acaba bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

ben bu sorunun nereden kaynaklandığını bilmek istiyorum

bigokyanus 18-07-2011 10:42 AM

Alıntı:

maxmax1978 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 802974)
ben bu sorunun nereden kaynaklandığını bilmek istiyorum

Bunun cevabını ben veremem , sen kendi hayatını irdelemeye ne dersin .

Mesala ben tek yıldız dalgıç olmama rağmen kafayı suya sokamıyorum, fobim var . Geçmişi düşünüp bu fobinin nerden kaynaklandığını araştırdığımda 11 yaşında yüzme bilmezken bir tanıdığımızın kafamı denize sokması ve benim boğulacak gibi olmamdan kaynaklandığını buldum. Şimdi bunu aşmak için önümüzdeki günlerde havuzda 4-5 saatlik ders alacağım.

Sen de bir düşün bakalım , küçükken sana banyoya kapatma cezası mı veriliyordu. Ya da bir odaya kilitleme mi yapılıyordu . Sen orda kendine hayali arkadaşlar mı edindin?

Ya da tartışma anlarında cevap veremedin de beyninde tartışmalardan sonra mı cevaplar verebilir oldun ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:11 PM.