![]() |
Telkinleri dinlediğim halde içimdeki sıkıntı geçmedi :/ sabah. suçluluk - ego - kendine g. gece. başkalarının düşüncelerini ö. koruma kalkanı şimdi yaklaşık 1 haftadır suçluluk ego dinliyorum son 3 gündür kendine güveni ve gece dinlediklerimi listeme ekledim ama içimde bir rahatlama olmadı aksine içimdeki şey büyüdükce büyüdü yardım lütfen listeme hangi telkinleri ekliyip hangi telkinleri çıkarmalıyım |
Cevap: Telkinleri dinlediğim halde içimdeki sıkıntı geçmedi :/ öneri şudur: öncelikle ego güven güçlendiriciyi bi süre dinlemeli ve sonrasında buna istediğin telkinleri ekleyerek devam etmeli ego güven güçlendirici sabit, günlük 8 saatlik bir dinleme öneriliyor rehber bölümünüde incelemekte büyük fayda var yanlışım eksiğim varsa arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim |
Cevap: Telkinleri dinlediğim halde içimdeki sıkıntı geçmedi :/ Direnç gösterebiliyor bu şekilde başlangıçta bazı üyelerimiz. Bir de telkin dinlemek dışında ne yapıyorsun kendini iyi hissetmek için? |
Cevap: Telkinleri dinlediğim halde içimdeki sıkıntı geçmedi :/ merhabalar arkadaşım, valla ben pek tecrübeli değilim 3. günüm henüz telkinlerde ama bence sen 1 hafta daha suçluluk ve ego takılsan hatta bilmiyorum kendine güven de eklenebilir. Gece gündüz bunları dinle arkadaşım bilinç altını karıştırmaya gerek yok 1 hafta gibi kısa bir sürede nasıl hem suçluluk duygularını yıkıp egonu güçlendirsin az çeşit dinle öz dinle derim sayıyı azaltıp, kaliteyi arttırabilirsin derim, herkeslere de burdan güzel günler dilerim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:36 PM. |