![]() |
Ego ve suçluluğu yaklaşık 1 buçuk haftadır dinliyorum etki ettiğini Ego ve suçluluğu yaklaşık 1 buçuk haftadır dinliyorum etki ettiğini nasıl anlıyacam ve artık bu telkinleri bırakıp diğer telkinlere geçmelimiyim günde 4 ile 7 saat arası dinliyorum sadece içimdeki canavar sakinleşti diyebilirim ama yine iç sıkıntısı var şunu söyleyebilirim ki yorumlarda çok mükemmel değişimler olnuyor diyor bende az etki sanırım. şanssızım şanssız >:(4897 |
Cevap: Ego ve suçluluğu yaklaşık 1 buçuk haftadır dinliyorum etki ettiğini olumlu şeyler düşünüp değişeceğine inanmalısın en başta aksi taktirde zaten direnç gösteriyor bilinçaltımız, iş biraz daha zorlaşır diye düşünüyorum |
Cevap: Ego ve suçluluğu yaklaşık 1 buçuk haftadır dinliyorum etki ettiğini bencepesetmemelsin..telkinleridinlediğin zaman biraz kendini rahat bırakmayı dene.ben dinlediğim zaman kendmimi rahat bırakıyum genelde ok işe yarıyor sakinleşiyoumm..devam et |
Cevap: Ego ve suçluluğu yaklaşık 1 buçuk haftadır dinliyorum etki ettiğini Bence sakinleştiğini fark etmen bile güzel bir gelişme. Dinlemeye devam et ve istediğin değişim için inancını kaybetme. Umarım herşey istediğin gibi olur... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:21 AM. |