Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Faydasını Görenler (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/620493-faydasini-gorenler.html)

fedor 18-01-2012 12:19 AM

Cevap: Faydasını Görenler

Alıntı:

Master50 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817482)
ben bir aydır sucluluk ego kendine guven ve sosyallik artırıcıyı dnlerim en ufak degişme bile olmadı

Belkide farkında değilsindir.''Bugün kimlerle nasıl diyaloglara girdim? Tepkilerim nasıldı? Kendimi gün başlarken,devamında ve sonunda nasıl hissettim?'' gibi farkındalık getiren sorular sorun kendinize uyumadan önce.Bence fark hissedeceksiniz.Aynı şeyleri hergün yapıyor yaşıyor olmak,her günün aynı olduğu izlenimi yaratmış olabilir sizde,daha dikkatli bakmanızı öneririm.Fark göremiyorsanız devam edin,göreceksiniz..

Antix 21-01-2012 07:52 PM

Alıntı:

müjde&müjde Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817209)
! kırmızı görmüş boğa misali çılgınlar gibi dinliyorum! neredeyse 1 ay oldu... isme özel telkin sipariş etmiştim... biri dil öğrenme.. biri hafıza biri ruh ikizi.... hala ne fransızcamda ilerleme var ne hafızamda bir tık... ne de boyu posu devrilmeyesicce ruh ikizim karşıma çıktı!!! :) tabi daha çok erken ama.. biz insani canlılar para verdik mi hemen bir karşılık görmek isteriz:) dinlemeye devam.. galiba bilinçaltım biiiiip lemiyor henüz bu telkinleri:) ama ya seve seve ya da:) söke söke:) hadi bakalım canlar sevgiyle kalın:)

Evet bende aynen senin gibi dinliyorum uyurken ve gün içinde . Etkisini ilk başta hissettirmişti ama şimdi etkisinden söz bile edilemez burdaki yorumlarıda okudum dalgalanma yaşıyorum galiba .. İllaki tesir etcek ama herşey zamanla diye düşünüyorum bende . Sende Esenle Kal Müjde skan67

bluegirlx 21-01-2012 11:29 PM

telkinler bilinç altınıza mesajlar gönderiyor bu doğru..ama siz bu tedirginlğiniz ve güvensizliğinizle olacak mı olmayacak mı diye kontrollerinizle her an tam tersi mesajlar gönderiyorsunuz bilmeden..örnek verecek olursakk

telkinler öğrenirsin diyor sabah ilk aklına gelen öğrendim mi diye soruyorsun..ve ego konuşmaya başlıyor..aha öğrenememişim..zeten kendim öğrenemediğim için destek aldım destekte işe yaramadı...haydaaaa...hergün telkinler olumlu mesajlar verirken sen o mesajları güvensizliğinle iptal edip bozuyor olabilirsin.

yapılması gereken şu .. sadece telkinler için değil yaptığımız tüm çalışmalar için..serbest bırakmak..oldumu olmadı mı diye sürekli kontrol etmek olmayacağına dair güvensizlik mesajı veriyor benden söylemesi..

handesav 21-01-2012 11:33 PM

Çok doğru, yüreğine sağlık

maxhealth 22-01-2012 12:11 AM

Telkinler etkili oldu mu olacak mı diye sorular sorarak kendimizi bekleyiş içine koymak yerine sadece dinlemek yeterli oluyor.Tersi durumlarda telkin dinlemek bile işkence gibi olur ve bilinçaltımızın direnç göstermesine neden oluruz bu da telkinlerin etkilerini sadece geciktirmeye yarar.Telkinleri dinleyen biri olarak %100 etkililer.Er yada geç etkilerini gösterir.Sadece dinlemek hatta dinlerken farkında olmadan herhangi birşeyle uğraşarak dinlersek daha kısa sürede etkilerini görebiliriz.Sevgi ve saygılarımla.

handesav 22-01-2012 12:16 AM

Çok haklısın, beklentiler ve sonuçları beklemeler etkileri yavaşlatıyor, hatta engelliyor. akışa bırakmak en doğrusu bence de.

ronemuen 22-01-2012 05:03 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 818228)
telkinler bilinç altınıza mesajlar gönderiyor bu doğru..ama siz bu tedirginlğiniz ve güvensizliğinizle olacak mı olmayacak mı diye kontrollerinizle her an tam tersi mesajlar gönderiyorsunuz bilmeden..örnek verecek olursakk

telkinler öğrenirsin diyor sabah ilk aklına gelen öğrendim mi diye soruyorsun..ve ego konuşmaya başlıyor..aha öğrenememişim..zeten kendim öğrenemediğim için destek aldım destekte işe yaramadı...haydaaaa...hergün telkinler olumlu mesajlar verirken sen o mesajları güvensizliğinle iptal edip bozuyor olabilirsin.

yapılması gereken şu .. sadece telkinler için değil yaptığımız tüm çalışmalar için..serbest bırakmak..oldumu olmadı mı diye sürekli kontrol etmek olmayacağına dair güvensizlik mesajı veriyor benden söylemesi..

aslında bu yazdığın anlatımı bir çok bölümde anlatsan iyi olacak çünkü dalgalanmanın da burada sebebi anlatılıyor ülkemiz yıllardır öğretilmiş çaresizlik illetiyle boğuşurken örneğin en meşhur lafları (yapacak bir şey yok) bu cümle hayatta en sinir olduğum cümledir en ufak bir sorunda pes ediyoruz bir çoğumuz ben dahil telkin cd lerini dinleyince sabaha abdullah canıtez olarak uyanıcaz yada cd lerei dinleyince ağrıyan bir diş çekilince biten sorunlar gibi zannediyoruz aslında tüm olay tahteravallinin karşısında da kendimiz oturduğumuzu kabul edip ona göre davranmalıyız kendimize ki sonuç alalım

azraist_24 22-01-2012 10:34 AM

Alıntı:

Master50 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 817482)
ben bir aydır sucluluk ego kendine guven ve sosyallik artırıcıyı dnlerim en ufak degişme bile olmadı

Sevgili Master,

Acaba dinlerken nasil bir yol izliyorsun?

Hangi telkinler ile basladin?

Gunde kac saat dinliyorsun?

Kulaklikla mi yoksa PC hoporlorden mi dinliyorsun?

Olumlamalardan yararlaniyor musun?

Bu sorulari aydinlatabilirsen sanirim sana yardimci olabilirim956k

junji 18-06-2016 09:14 PM

3-4 gündür anasayfadaki telkinleri dinliyorum. Önceleri o bunu niye dedi, bu niye bana öyle davrandı diye kendi kendime düşünür, kurar, alınganlık yapardım. Şimdi çok da umrumda değil.Yani epey rahat hissettim. Umarım bu böyle devam eder.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 AM.