![]() |
Cevap: Faydasını Görenler Alıntı:
|
|
Cevap: Faydasını Görenler telkinler bilinç altınıza mesajlar gönderiyor bu doğru..ama siz bu tedirginlğiniz ve güvensizliğinizle olacak mı olmayacak mı diye kontrollerinizle her an tam tersi mesajlar gönderiyorsunuz bilmeden..örnek verecek olursakk telkinler öğrenirsin diyor sabah ilk aklına gelen öğrendim mi diye soruyorsun..ve ego konuşmaya başlıyor..aha öğrenememişim..zeten kendim öğrenemediğim için destek aldım destekte işe yaramadı...haydaaaa...hergün telkinler olumlu mesajlar verirken sen o mesajları güvensizliğinle iptal edip bozuyor olabilirsin. yapılması gereken şu .. sadece telkinler için değil yaptığımız tüm çalışmalar için..serbest bırakmak..oldumu olmadı mı diye sürekli kontrol etmek olmayacağına dair güvensizlik mesajı veriyor benden söylemesi.. |
Cevap: Faydasını Görenler Çok doğru, yüreğine sağlık |
Cevap: Faydasını Görenler Telkinler etkili oldu mu olacak mı diye sorular sorarak kendimizi bekleyiş içine koymak yerine sadece dinlemek yeterli oluyor.Tersi durumlarda telkin dinlemek bile işkence gibi olur ve bilinçaltımızın direnç göstermesine neden oluruz bu da telkinlerin etkilerini sadece geciktirmeye yarar.Telkinleri dinleyen biri olarak %100 etkililer.Er yada geç etkilerini gösterir.Sadece dinlemek hatta dinlerken farkında olmadan herhangi birşeyle uğraşarak dinlersek daha kısa sürede etkilerini görebiliriz.Sevgi ve saygılarımla. |
Cevap: Faydasını Görenler Çok haklısın, beklentiler ve sonuçları beklemeler etkileri yavaşlatıyor, hatta engelliyor. akışa bırakmak en doğrusu bence de. |
|
Acaba dinlerken nasil bir yol izliyorsun? Hangi telkinler ile basladin? Gunde kac saat dinliyorsun? Kulaklikla mi yoksa PC hoporlorden mi dinliyorsun? Olumlamalardan yararlaniyor musun? Bu sorulari aydinlatabilirsen sanirim sana yardimci olabilirim956k |
Cevap: Faydasını Görenler 3-4 gündür anasayfadaki telkinleri dinliyorum. Önceleri o bunu niye dedi, bu niye bana öyle davrandı diye kendi kendime düşünür, kurar, alınganlık yapardım. Şimdi çok da umrumda değil.Yani epey rahat hissettim. Umarım bu böyle devam eder. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:52 AM. |