Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   hızlandırsak??? (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/621386-hizlandirsak.html)

Helin06 02-08-2012 05:03 PM

hızlandırsak???

Öncelikle merhaba arkadaşlar,
Siteyi çok ama çok beğendim emeği geçenlere teşekkürü bir borç bilirim ..956k Ben 3 4 gündür siteyi takip ediyorum ve aynı zamanda günde 10 saat ego ve suçluluk telkinlerini dinliyorum..Kendimi baya iyi hissediyorum psikolojik olabilir y789 Ama sorun şu ki aileden kimseye söylemediğim için telefondan kulaklıkla dinliyorum ama bütün vaktimi alıyo telkin dinlerken bi nette oyalanabiliyorum onun dışında kitap okuyunca falan rahatsız oluyorum..Neyse önemli değil ben onu her şekilde dinlerim gayette memnunumderty..
Sorum şu beynimizin ne kadar hızlı çalıştığı malum bilinçaltımızın da anlık çalıştığı bi anlık bi korkunun bile hayatımıza mal olduğu herkesce bilinir telkin sözlerini hızlandırsak yani öyle programlar var bilirsiniz belki biraz saçma olabilir ama merak ettimblissy.. İnşallah telkinlerin faydasını en kısa zamanda görürsünüz..
Sağlıcakla kalın!cilgin897
Sevgilerr...girlhaha

hayatimdegisti 02-08-2012 05:04 PM

Cevap: hızlandırsak???

Hoşgeldiniz keyifli forumlar...

Helin06 02-08-2012 05:59 PM

Hoş buldukgulensmiley teşekkürler ..

sweeet 02-08-2012 11:43 PM

Hoş geldiniz aramıza. :)

Helin06 04-08-2012 12:32 AM

Saçma bişey sordum galiba cevap alamadığıma göresevincli teşekkür ederimmmmmkrzm67

sweeet 04-08-2012 12:43 AM

Telkinleri dinlerken dikkatimizi vermemiz gerekmediği için kulağa gelecek şekilde minimum ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Böylece okurken dikkatinizi dağıtmayabilir. Uyurken de dinleyebilirsiniz. Hızlandırma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Saçma olmayabilir ama teknik olarak uygunluğunu tartışmak gerekir. Deneyip sonuçlarını paylaşabilirsiniz. Daha önce telkinleri dinleme konusunda bir çok farklı yaklaşım gördüm. Ben sıradan yöntemlerle dinlemeyi seçiyorum.

Sevgiler.

Helin06 04-08-2012 01:10 AM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 827398)
Telkinleri dinlerken dikkatimizi vermemiz gerekmediği için kulağa gelecek şekilde minimum ses seviyesinde dinleyebilirsiniz. Böylece okurken dikkatinizi dağıtmayabilir. Uyurken de dinleyebilirsiniz. Hızlandırma konusunda bir şey diyemeyeceğim. Saçma olmayabilir ama teknik olarak uygunluğunu tartışmak gerekir. Deneyip sonuçlarını paylaşabilirsiniz. Daha önce telkinleri dinleme konusunda bir çok farklı yaklaşım gördüm. Ben sıradan yöntemlerle dinlemeyi seçiyorum.

Sevgiler.

Elimde öyle bi imkan olmadığı için bende normal şekliyle dinleyeceğim..yu89 zaten bi süre sonra insan unutuyor bile zamanlagirlhaha bu da daha çok gelişir ve yaygınlaşır inşallah..Psikolojik bunalıma giren gençlik uyusturucu ve alkol bagımlısı oluyor..Allah yardımcımız olsun ,teşekkür ederim cevabınız için ..
Sağlıcakla kalın inşallah smileydance

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM.