Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Dikkat Mp3leri Buradan Yükleyiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/)
-   -   Yatarken Dinlemek Rahatsız Ediyor (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dikkat-mp3leri-buradan-yukleyiniz/621683-yatarken-dinlemek-rahatsiz-ediyor.html)

bir damla deniz 03-09-2012 02:55 PM

Yatarken Dinlemek Rahatsız Ediyor

merhaba,

böyle faydalı bir hizmet verdiğiniz için öncelikle teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

dün itibari ile ben de suçluluk ve ego güçlendiriciyi dinlemeye başladım. Bilgisayarımdan bu iki parçayı arka arkaya çalacak şekilde ayarladım ve yattım, yani yatamadım. Gece sürekli uyanıp durdum. Sanırım ses veya müziğin tarzı rahatsız etti. Sevdiğim tarzlar klasik ve new age ama her telkinde bu versiyonlar yok.

Ses seviyesini de kıstım gerçi ama yine de rahat yatamadım.

Sormak istediğim sesi olabildiğince kısarsam telkinlerin ses seviyesini de kısmış olur muyum? Ne yapabilirim? Bir çözüm öneriniz var mı?

Teşekkürler.

sweeet 03-09-2012 03:43 PM

Cevap: Yatarken Dinlemek Rahatsız Ediyor

Kulağınıza gelecek ses seviyesinde minimum ses düzeyine ayarlayabilirsiniz. Bir süre sonra ses size olağan gelir ve rahatsız etmez sürekli sese odaklanmayın. Gecenin sessizliğine odaklanabilirsiniz.

bir damla deniz 03-09-2012 06:20 PM

Teşekkürler.

Yani müziği en düşük seviyede de olsa duyabiliyorsak, telkini de alıyoruz. Peki yöntem doğru mu? Parçaları arka arkaya dinlemek.
Suçluluk bitince ego, o bitince tekrar suçluluk şeklinde.

sweeet 03-09-2012 08:55 PM

Evet doğrudur. Aynen devam. Ben her zaman öyle dinledim hala da öyle dinliyorum. :) Sevgiler.

acemisirine 04-09-2012 12:56 AM

imkanin varsa telkinleri her daim dinle, yani simdi bir sürü imkanlar var, mp3 ler laptoplar yani kisik seste ac sabah aksam calsin..

faydalarini göreceksin.. tabi bu ara degisime, iyi ve olumlu olan degisime inanacaksin..

ben hep kisik seste arka kisimda aciktir, is yerinde, evde muhakkak..

faydasini daimi görmen dilegi ile

sweeet 04-09-2012 01:20 AM

Şirinem sen de işi garantiye almışsın. Bir ara ben de öyleydim. :))

acemisirine 04-09-2012 01:28 AM

az bucuk tanimisindir beni sevgili sweetim düzeni ve garantiyi seven biriiyim krzm67

hem fayda görmek istiyorsak yarim isler yapmamali.. bugün iyi hissediyorum kendimi diye telkinleri birakanlar var, sonra bu aliskanlik haline geliyor ve zaman gecince, niye ben eski halime döndüm, niye iyi hissetmiyorum, neden olumlu degilim gibi sorularla karsimiza cikiyorlar.. blook

buralarda okuyoruz da.. o yüzden en iyisimi hep isi garantiye almali, ben muzigimi dinliyorum ama arka planda cok kisik bir ayarda telkinim hep aciktir..

haberlerimi izlerim arka planda telkinim var, ne kafami karistiriyor nede beni rahatsiz ediyor ama her seferinde acik..

misafirim de gelse gitse telkinim hep aciktir..

bence var olan imkanlari degerlendirmeli diyorum öyle degilmi sweetim girlhaha

bir damla deniz 04-09-2012 02:53 PM

Teşekkürler yorumlarınız için.

Sanırım uygun olan versiyonu buldum. Su sesi, kuş sesi olmayan versiyon rahatsız etmedi hiç.
İki gündür mümkün olan her ortamda dinliyorum. İşyerinde, arabada, gece yatarken. Belirgin bir değişiklik yok ancak sanki bir kıpırtı var gibi ama emin olamıyorum.

Sabırsızlanıyorum diğer telkinlere geçmek için ama tavsiyelere uyup suçluluk ve egoyu bir süre dinlemeliyim.

Daha sonra diğer telkinleri nasıl eklemeliyim?
10 gün geçince, suçluluk + ego + kendine güven + kendine güven şeklinde ihtiyaca göre mi sıralamalıyız?

sweeet 04-09-2012 03:24 PM

İhtiyacınıza göre seçmek uygundur. Telkin içeriklerinin bir kısmı forumda ilgili başlıklarda paylaşılmıştır. Onlardan da faydalanabilirsiniz karar verirken.

sweeet 04-09-2012 03:25 PM

Haklısın şirinem ihmalkârlık bize zarar. Tedbirli olmak herkese yarar.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 PM.