![]() |
Ruhsal Korunma Telkinli Mp3 Ruhsal Korunma Telkinli Mp3, içerisinde 7 kez tekrarlarla okunan; Fatiha, Felak, Nas, İhlas ve Kâfirun surelerini içermektedir. Bu kayıt içerisinde tekrarlanan sureler; - Menfi enerjili varlıklardan korunmak için etkilidir.- Ruhi sıkıntılardan, -Korkulardan, - Çeşitli bunalımlardan, - Büyü gibi negatif enerjilerden ve ------------------------------------------------- Not:İçeriğinden emin olunmayan çalışmaların foruma eklenmesi uygun değildir |
Cevap: Ruhsal Korunma Telkinli Mp3 Alıntı:
Özellikle de benim gibi evden uzak olanların çok işine yarayacak bir paylaşım ama bir şey aklıma geldi.Sure ya bunlar gece uyurken dinlesek bir sakıncası olur mu ki?Çünkü benim uyanıkken pek telkin dinleme fırsatım olmuyor:(( |
Cevap: Ruhsal Korunma Telkinli Mp3 Zaten yatarken dinlemek daha iyi çünkü doğa sesleri uykunuzu getirebilir :) |
Cevap: Ruhsal Korunma Telkinli Mp3 Dosya bulunamadı diyor. Lütfen tekrar yüklerseniz sevinirim. |
Cevap: Ruhsal Korunma Telkinli Mp3 Ruhsal korunma telkinli mp3 - Listen and download mp3 - Kiwi6 Mp3 Upload buyrun burdan bakabilirsiniz.. |
Cevap: Ruhsal Korunma Telkinli Mp3 PsikoSes.Com adresinden bir çok ücretsiz telkine ulaşabilirsin... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM. |