22-09-2012, 11:07 AM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 543
534 Mesajinıza toplam 1,586 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Spor için olumlamalar(basket,futbol,tenis,yüzme) Koşma Antrenmanına Yardımcı! * Koşmak için odaklanmam, azmim ve sadakatim var. * Düzenli çalışıyorum. * Antrenmanımda her zaman kendimi sınırlarıma zorluyorum. * Her zaman kendi en iyimi aşmaya uğraşıyorum. * Yoğun antrenman yapmak için kendimi her zaman iteliyorum. * Düzenli koşuyorum. * Koşmak hayatımın devamlı bir parçası. * Koşmaktan keyif alıyorum. * Koşma antrenmanımı dört gözle bekliyorum. * Sağlıklı, aktif yaşam tarzından keyif alıyorum. Sıkı Karın Kasları! * Sıkı karın kaslarım var. * Kaslarım belirginleşiyor. * Güçlü baklava karın kaslarım var. * Karnım biçimli. * Mide kaslarım her gün daha görünür oluyor. * İnsanlar karın kaslarımı takdir ediyor. * Kaslarım her gün gelişiyor. * Antrenmanımı ciddiye alıyorum. * Egzersizden keyif alıyorum. * Mekik çekmekten keyif alıyorum. * Her gün mekik çekiyor ve mide egzersizleri yapıyorum. * Egzersiz hayatımın normal bir parçası. * Hiç olmadığı kadar çalışmaya motiveyim. * Baklava karın kasını başarmaya çok azimliyim. * Egzersiz yapma duygusunu seviyorum. * Her zaman sınırlarıma kadar çalışıyorum. * Her zaman rahatlık bölgemdeyim Tenis Antrenmanı Yardımcısı * Ben en iyi tenis oyuncusuyum. * Tenis becerilerim çok fazla. * Yüksek seviyede tenis potansiyelim var. * Yüksek seviyede tenis oynayacağım. * Doğal olarak tenis oyuncusuyum. * Tenisim zamanla gelişiyor. * Tenis oynarken her zaman odaklanıyorum. * Konsantrasyonum yüksek seviyede. * Ben büyük bir tenisçiyim. * Servislerim ve karşılamalarım en iyi kalitede. * Servislerim güçlü ve doğru. * Servislerim her oynayışımda gelişiyor. * Mükemmel koordinasyonum ve top kontrolüm var. * Reflekslerim keskin. * Her zaman yeteneğimin en iyisini oynuyorum. * Her zaman formumdayım. * Her zaman sahadayım (an’dayım, konsantreyim) Üçtop, Snooker, Bilardo Antrenmanı! * Antrenmana tamamen motiveyim. * Her gün pratik yapıyorum. * Çalışmalarıma 100% efor sarfediyorum. * Oldukça fazla doğal yeteneğim var. * Yüksek derecede potansiyelim var. * En yüksek seviyede oynayacağım. * Hedefim tamamen doğru. * Her zaman odaklanıyorum. * Yüksek derecede konsantrasyona sahibim. * Konsantrasyonum sert bir kaya gibi. * Her zaman tamamen odaklanmış kalıyorum. * Oynarken 100% kendimden eminim. * Her atışı hayalimde canlandırıyorum. * Her oyunda zaferimi hayal ediyorum. * Her zaman yeteneğimin en iyisini oynuyorum. * Her zaman formumdayım. * Her zaman sahadayım. Yüzme Antrenmanına Yardımcı * Ben doğal olarak yüzücüyüm. * Yüzme becerilerim çok fazla. * Yüksek seviyede yüzme potansiyelim var. * Yüzerken her zaman odaklanıyorum. * Yüzmeyi seviyorum. * Yüzmemi yarışma seviyesine çıkaracağım. * Antrenmanıma tamamen sadığım. * Kendimi her zaman maksimum potansiyelime zorluyorum. * Kendimi antrenmanıma adıyorum. * Limitlerimi aşmaya kararlıyım. * Yüzmemi geliştirmeye her zamankinden çok motiveyim. * Kulaçlarım her gün güçleniyor. * Yüzme tekniklerim her antrenmandan sonra gelişiyor. * Dayanıklılığım sürekli artıyor. * Dayanıklılığım ve tahammülüm mükemmel. * Zamanı geldiğinde en iyi performansımı ortaya koyuyorum. |
| |