![]() |
Kendi Olumlamalarım Ve Konusu Merhaba arkadaşlar ben müzisyenim ve şarkı yapıyorum söz yazarken tıkanmamak ilham gelmesi daha iyi şarkı söylemek amaçlı olumlamar yaptım kendime bir göz atarmısınız bir sorun yoksa bu olumlamarı kayıda alıp 8hz ye düşürüp müziğe gizleyip sürekli dinlemeyi düşünüyoruum Ben aşırı derecede yaratıcıyım Aklıma kolaylıkla yeni fikirler gelir Ben istediğim zaman kafiye üretebiliyorum Ritim duygum mükemmel Rahatlıkla yeni cümleler üretebiliyorum Kendimi tamamen şarkı söylemeye adadım Rahatlıkla söz yazıyorum Kolaylıkla söz yazabiliyorum Hislerimi ve duygularımı rahatlıkla anlatıyorum Müzik kulağım her gün gelişiyor Sesim her gün gelişiyor Mükemmel sözler yazıyorum Mükemmel cümleler yazıyorum Ben şarkıcı olmak için doğmuşum Mükemmel cümleler kuruyorum Yeni fikirler üretmek benim için basit Kendimi kolaylıkla ifade edebilirim Yeni sözcükler öğrenmek çok kolay Sözcükleri kolayca hatırlayabilirim İstediğim cümleyi zorlanmadan kurabiliyorum Yeni cümle kurmak çok kolay Söz yazmak çok kolay ve eğlenceli Rahatlıkla yeni cümleler üretebiliyorum Rahatlıkla yeni kafiyeler üretebiliyorum Çok yaratıcıyım Yaratıcı fikirler aklıma kolaylıkla gelir Ben bir mucitim Harika fikirler yaratıyorum Zihnim yeni fikirlere açık Zihnim berrak Zihnim dengeli Hayallerimin peşinde koşarım Rahatlıkla şarkı söylüyorum |
Cevap: Kendi Olumlamalarım Ve Konusu Sizlerinde bu konuda verebiliceğiniz olumlamalarınız varsa teşekkürler |
Cevap: Kendi Olumlamalarım Ve Konusu sizin yapmanız sakıncalı olmaz mı tam tekniğini araştırıp öğrenip yapmasınızı tavsiye ederim.söz konusu beynimiz çünkü.kolay gelsin |
Cevap: Kendi Olumlamalarım Ve Konusu Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:15 PM. |