![]() |
hangisinden başlasam karar veremiyorum merhaba arkadaşlar, birkaç sene evel burayı keşfedip, özgüven artırıcı telkinleri dinlemiş, epey yararını da görmüştüm. şimdi tekrar dinleme ihtiyacı duyuyorum ama ilk olarak hangisinden başlayacağımı bilemiyorum. özgüven eksikliğim var, birazcık sosyal fobim de var, hep negatif düşünüyorum, sürekli kendimi eleştirip suçluyorum ve herşeyi erteleyip duruyorum. hangi telkinleri hangi sırayla dinlemem daha uygun olur acaba?dusun2 |
Cevap: hangisinden başlasam karar veremiyorum 2 hafta boyunca sadece ego ve suçluluk telkinini dinle sonra suçluluğu çıkarıp diğer telkinleri listeye ekleyebilirsin ama ego telkini hep sabit olsun. |
Cevap: hangisinden başlasam karar veremiyorum herkese merhaba lütfen banada yardımcı olurmusunuz.elimde bi sürü telkin mp3leri var.ama hangisinden başlıcam lütfen yardımcı olun. 1-bilinçaltı temizleme ve enerji yükseltme meditasyonu(üstün dökmen) 2-kendine güven 3_suçluluk duyguları 4_ego güçlendirici ben kilo verme ve depresyonu dinlemek istiyorum.ama önce yukardakileri hangi sırayla nasıl dinliyeceğim bilmiyorum. acaba önce bilinç altı çalışmasımı yapmalıyım.sürekli 21 gün bilinç altını dinleyip daha sonra 21 gün kendine güven ,suçluluk dinleyip ondan sonramı kilo verme ve depresyon dinlemeliyim lütfen yardımcı olun |
Cevap: hangisinden başlasam karar veremiyorum Banada yardımcı olun arkadaşlar.Teşekkürler |
Cevap: hangisinden başlasam karar veremiyorum Arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:52 PM. |