![]() |
Cevap: TÜM TELKİNLER Emeğinize sağlık,bizler için uğraş vermişsizniz.Bir tek Kilo verme telkini eksik kalmış sanırım.s456 |
Cevap: TÜM TELKİNLER Alıntı:
|
Cevap: TÜM TELKİNLER Erteleme telkininin ney versiyonu yüklenebilirse memnun olurum ihtiyacım var doğa sesini dinliyorum fakat ney sesi ile mola vermek istiyorum |
Cevap: TÜM TELKİNLER Telkinler için teşekkürler |
Cevap: TÜM TELKİNLER mp3 çalara yükleyip dinlicem, böyük adam olduğumda görüşürüz artıkın dl67 |
|
janerdogru@hotmail.com.tr buna mail atabilirsin. |
Cevap: TÜM TELKİNLER Merhaba, birkaç gündür siteyi inceliyordum, ücretsiz yazan linklere ise ulaşamıyordum. Burada paylaşıldığını yeni keşfettim, emeğiniz için teşekkür ediyorum. Dosyaları bir bir kaydetmeye başladım. Burada olan arkadaşlardan ricam, panik atak - depresyon vs ile ilgili kaydı olan varsa lütfen paylaşabilirmisiniz lütfen, kendimin olduğu kadar çok yakın bir arkadaşımın daha acil ihtiyacı var. Tekrar emeklerinize sağlık. Dilerim bazı şeylere çözüm bulabilirim bu kayıtlar sayesinde. |
Cevap: TÜM TELKİNLER merhaba, kilo verme ada kaydını buradan buldum belki işinize yarar, listeye eklemek isterseniz. http://www.telkinmp3.com/mp3depo/k.v...linmp3.com.mp3 |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:42 AM. |