![]() |
Alfa Erkek Telkini Hakkında Herkese iyi günler.Ben alfa erkek telkinini satın almıştım uzun süre önce.Fakat kulaklıkla dinlemeye başladıgımda telkinde arka planda sık sık ''kendimi oldugum gibi seviyorum'' cümlesini duyuyorum.Fakat telkinin açıklama kısmında ve telkin içeriğinde böyle bir cümle geçmiyor.Şüpheye düştüm.Bunun mantıklı bir açıklaması var mı? |
Cevap: Alfa Erkek Telkini Hakkında içerikte telkinleri destekleyici bazı cümlelerde ara ara kullanılıyor diye biliyorum. dinlediğim her telkinin altında açıklamada olmayan cümleler bende duyuyorum olumlu olduğu sürece pek umursamadım ama insan bir noluyor diyor tabi |
Cevap: Alfa Erkek Telkini Hakkında telkinlerde bazen 3 icerik kullanilir. mutluluk ile ilgili cumleler ve destekleyici icerikler. |
Cevap: Alfa Erkek Telkini Hakkında dusunsel :D dostum naber uzun zaman oldu :D |
Cevap: Alfa Erkek Telkini Hakkında vay dostum :D iyi değilim baskı ve stres dolu günlerle boğuşmaktayım sende ne var ne yok .s |
Cevap: Alfa Erkek Telkini Hakkında Valla üniversiteye hazırlık aşamasındayım Ego-Kendine güven telkinlerinin etkisi artık çok az etki veriyor 2 haftada bir kullanarak 2-3 günlük güzel özgüven etkisi hissediyorum onun dışında aynı şeyler Zaman içerisinde stres ve boşvermişlik edasında 90 kiloya çıktım şuan şişmanım :D diyetle falan uğraşıyorum istanbul ingilizce işletmeye gitmeye uğraşıyorum onun yanında sporada başladım böyle gidiyor işte de Okul denen lanet bi yere günlük 8 saat gitmek zorunda kalıyorum yemin ediyorum hapishaneden farkı yok ama gelecekten umutluyum öyle bekliyorum :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:49 PM. |