![]() |
bende dislerini gicirdatanlardanim uyurken dislerimi gicidattigimi soylediklerinde cok sasirmistim ooo67 gerci ben o anda uyudugum icin beni bu gicirdatma pek rahatsiz etmiyor 44 olan yanimda uyumaya calisanlara oluyor..acaba bu konuda dinlenecek telkin varmi yada hangisi daha cok isime yarar dusun önerilerinizi bekliyorum blook |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim merhaba elif bunun tıbbi adı burksizim. sebebi isegün içindeki endişe ve kaygılarını dişlerini sıkarak çözmeye çalışıyosun. bu tamamen anksiyete(endişe)lerinin bir sonucu. endişlerden kurtul cdsini dinleyebilirsin. yada bir ekime başvurup anksiyetolitik tedavi alabilirsin. sevgiyle ve huzurla kal |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim tesekkurler saime ...ben bu mesaji siteye uye oldugum ilk gunlerde yazmistim..telkinlerden epey fayda goren uyelerden biriyim ama hala dislerimi gicirdatiyor muyum diye hic aklima gelmedi 4897 dur ben bunu esime sorayim,hala gicirdatiyor muyum diye aa34 bu arada hastaligin burksizim oldugunu bilmiyordum,bilgin icin ayrica tesekkurler super |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim bir şey diil. bende de var. bende telkinlerden yarar gördüm. ama hala ara ara oluyor. |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim Bende gıcırtadıyormuşum:)) Bunuda yıllar önce gözleri görmeyen yaşlı teyzenin yanında kalmıştım beraber uyumuştuk kadının ödü patlamış sesten:)) Öle diş gıcırtadıyosunki azındaki dişler iyi bile duruyo demişti bana:)) |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim bende zaman zaman dis gicirdatirim, bizim ailede sanirim irsi ;ayrica da sayiklarim. ama su an telkinlerin faydasini gordum mu bilemiyorum epeydir yalnizim, sevgilimde bayrama gelmeye caliscak ama bilet bulursa!!! b456 o zaman sorarim ona!!! hadi iyi gunler kiss3 |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim şiiişşşşşşşşşşttt gıcırdatmayın bakim dişlerinizi n9598 |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim smil56 |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim aynı sorunu bende yaşıyorum.Bu gün diş doktoruma gittim.artık çenem çok ağrıyordu.doktorum alt ve üst damağın ölçüsunu aldı.şeffaf renkli damaklar yapacak.şeklini tam bilmiyorum.geceleri onu takmam gerektiğini ve zamanla diş gıcırdatmayı keseceğimi söyledi.umarım yararlı olur |
Ynt: bende dislerini gicirdatanlardanim bunu oda arkadaşıma sölemeliyim yoksa uykusuz gecelere devam edicemmm üüüüüüüüüüüü 88a öle bi gıcırdatıyo ki sanki pencerenin altından küflenmiş bisiklet geçiyomuş gibiii ığğğğğ |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:34 PM. |