![]() |
76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben 21 yaşında 3. sınıf psikoloji öğrencisiyim bende arkadaşlarımıza diyet pisikolojisini vermek ve yardımcı olmak istiyorum ben sadece sıcak su içerek zayıfladım yemek zamanı ve psikolojide çok önemli bende sizinleyim ben size sizde bana yardımcı olun idea3 |
Ben yardim isterim bu konuda, nasil verdin onca kiloyu çok merak ettim. Sevgimle kal |
süpeerr...tam da kilo vermeye beyinsel olarak kendimi hazırlamaya çalışıyrdum. b456 çünkü bu kez caymıycam...çok teşekkürler:) kiss3 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum ben de istiyorum hem de çookk:)) |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Sizlere şunu söylemek istiyorum..Bence en etkili diet imkansız aşk.... Ben bu sayede 3 haftada 8 kilo verdim ve 4 aydır da hiç kilo almıorum :D Nasıl yaparsınız bilmem artık ama gerçekten en etkilisi bu ;) Not: Dalga geçmiorum... Saygılar.. |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Alıntı:
Peki REYNAZ ek olarak neler yaptın zayıflamak için ? |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum valla bu imkansız aşk teorisine bende katılıyorum,erkek arkadaşımın beni yeterince sevmediğini düşünüp üzülüyorum ve daha az yiyorum hele üç gündür beni aramadı ya hep neden acaba diye düşünüyorum ve bende onu aramıyorum son üç ayda fazlalığım olan 5 kiloyu da onun sayesinde verdim ve geride almıyorum aslında gayette güzel oldum ama bu erkekleri anlamak mümkün değil ben onun yerinde olsam beni her saat arardım yahu! :)) |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum sevincli evet harika bir yol bulmuşsunuz yürekten kutluyorum sizi y789 imkansız aşk yaşayarak ya da sevilmediğinizi düşünerek zayıflayamayı başardığınız gibi iki adet nur topu gibi bilinçaltı inancınızıda kucaklamış bulunuyorsunuz.. imkanlı aşk yaşarsam ve çok sevilirsen sürekli sürekli şişmanlarım.. iç ses: allah ım su içsem yarıyorrr.. zayıfım güzelim harikayım niçin benimde tombalak arkadaşım gibi harika bir aşk hayatım yok.. iç ses: allah çirkin talihi versin.. kolay gelsin dünya güzelleri.. bunca bilginin ışığında hala bu tarz eylemlerinize devam ettiğiniz için, içinizdeki harikulade gücü keşfetmekte bu kadar zorlandığınız için gerçek anlamda kolay gelsin.. sevincli lütfen doğru beslenerek doğru düşünürek doğru eylemlerde bulunarak yapabileceklerinizin farkında olun.. kendinizi sevin sevin sevin.. blissy hareket edin edin edin.. 8977 sağlıklı beslenin.. 12389 asla diyet yapmayın... sevincli bol bol su için.. O0 telkinleri düzenli dinleyin.. duygusal açlığınızı yiyecekleriniz ile özdeşleştirmeyin.. sevgiler.. kiss3 |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum canım sana canı gönülden katılıyorum.uzun zamandan beri kilolalrımdan şikayetçiydim.tamamen düşüncelerimden yarattığımı anladım ve serbest bıraktım kendimi.her yemeğe başlarken duygusal açlığımı değilde bedenimin hücrelerimin beslendiğini düşündüm her su içtiğimde hücrelerimin arındığını temizlendiğini düşünmeye başladım ve halada böyle düşünüyorum.ve etkisi mükemmel son günlerde beni görenarkadaşlarım aaaa ne kadar kilo vermişsin diyetmi yapıyorsun diyerek sormaya başladılar.tamamen bilinç altı kalıplarıyle alakalı. sevgiler... |
Cevap: 76 kilodan 2 ayda 67 ye nasıl düştüğümü anlatıyorum Shamanic Rep hakkim dolmus:) ama tum ruhumla replerim sana gelsin :D |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:50 PM. |