![]() |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 18 Ağustos Cumartesi yani bu akşam yayınım 21.00 da başlayacak...Soru ve cevap şeklinde olmasını düşünüyorum...Soruları olanlar hazırlasınlar hismiley |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 22 Ağustos Yayınım 22 Ağustos Çarşamba yayına ara veriyorum.Perşembe akşamı 21.00 da yayınım olacak arkadaşlar... s456 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 25 Ağustos Akşamı yayın yapmayacağım...Hafta içi yayınlarım devam edecek... |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 28 Ağustos sali yayin yapmayacağim.Benim saatimde dileyen diğer arkadaşlarım yayın yapabilirler... |
Bu akşam 21.00 DA Yayinim Var Bu akşam 21.00 da forumda canli radyo yayini yapacağim..Beklerim hepinizi... coffe2 |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Yayin icin tesekkürler t678 Gündüz bant yayin olarak ego ve sucluluk telkinleri yayinlanabilir mi veya uygun gördügünüz baska telkin müzikleri? |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları Alıntı:
|
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları sapkal89 956k blissy |
Ynt: Atakan Sönmez Radyo Günlük Duyuruları 10 Eylül akşamı 21.00 yani bu akşam yayındayım...Sorularınız varsa bekliyorum.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:26 PM. |