Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Doğal Taşlar ve Doğal Güçleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/)
-   -   Kristali faaliyete geçirme (http://www.hayatimdegisti.com/forum/dogal-taslar-ve-dogal-gucleri/18127-kristali-faaliyete-gecirme.html)

serpil22 17-12-2008 01:51 AM

Kristali faaliyete geçirme

Kristali Faaliyete Geçirme

Eğer kristalinizden, bu güç kaynağından yararlanmak istiyorsanız sonra onu düşüncelerinizle, duygularınızla yüklemelisiniz (şarj

etmelisiniz) Beş dakika boyunca ona sevgi düşüncesi projekte edin. Ayrıca kristalinizi evrensel amaca adayın. Bunun için şöyle

diyebilirsiniz. “Bu kristali evrensel amaca adıyorum. Bu andan itibaren, onun enerjilerini tüm canlılara yararlı olabilmek için kullanmaya

söz veriyorum. Çünkü ben Yaratıcı Kaynak ile Bir’im; bundan dolayı tüm yaşam formlarıyla da Bir’im. Şimdi bu kristalin içindeki yaşam

enerjisini, evrensel amaca hizmette kullanılabilmesi için faaliyete geçiriyorum.” Temizlenmiş ve şarj edilmiş olan kristalinizi, çeşitli

ruhsal nedenlerden dolayı dengesiz çalışan veya tıkalı olan şakraları açmak için kullanabilirsiniz.

şeva 21-01-2009 01:21 AM

blissymerhabalar serpil birisi daha uyumamış ne güzel. doğal taşlar hep ilgimi çekti.azda olsa tanırım taşları.sen bana şans ve pozitif çekim yaratacak taşı bildiğini söylersen çok mutlu olacağım.bir de çok çabuk öfkelenmeye karşı...çok mu oldum?smil56

şeva 21-01-2009 01:24 AM

ah kör gözüm. yanlış görmüşüm uyuyor olmalısın. iyi uykular ve dilekler fıısıldıyorum sen bilmesende...O0

ECEM18 21-01-2009 02:03 AM

canımcım önce senin burç taşlarını öğrenmen gerekiyor.Taşlarını bulduğun zaman o taşların nelere ve hangi durumlarda kullanılacağı sitemizde bu bölümde mevcut yinede takıldığın birşey olursa yardımcı olurum

anneme yazmışsınız ama ben buradaydım beraber yazdık size y789

nidanem 21-01-2009 09:45 AM

merhaba. doğal taşlarla bende ilgileniyorum. etkileri gerçekten işe yarıyo. ben pembe kuvars kullanıyorum acayip bir çekim kuvveti var. tabi etkisini hissetmek çok önemli. girdiğim ortamda üzerimde kuvars varsa acayip dikkat çekiyor. deneyin sizde. benim burcum akrep araştırmalarım sonucu zaten taşların arasında kuvars varmış. bende iş şansı için hangisini kullanmak gerektiğini bilmiyorum banada yardımcı olurmusunuz?
Akrep burcu taşları
1-Kuvars
2-Hematit
3-Sitrin
4-Ametist
5-Opal

ECEM18 21-01-2009 01:16 PM

canım taşların çok güzel,keyifli taşlar sen hangisini kendine yakın hissediyorsan o senin için doğru olan taştır.

şeva 23-01-2009 12:01 AM

sevgili ecem18, teşekkürler. evet okudum o bilgileri.yengeç im ve pembe kuvars var taşların arasında.ama şu geçmişi silmek ve enerji yüklemek işinde ne derece başarılı olabilirim onu hiç bilemiyorumy789

ECEM18 23-01-2009 12:05 AM

canım benim önemli olan senin niyetin ben eminimki çok güzel enerji yükliceksindir taşına merakla bekliyorum gelişimleri blissy

belginbesir 23-01-2009 12:28 AM

Merhaba;

Bende vücudumdaki negatif enerjileri toplaması için sol tarafımda gümüş taşıyorum. Genelde en rahat yüzük olarak kullanıyorum tabi. 6 yıldır enerji boşaltmak için hariç hiç çıkartmadığım bir yüzüğüm var sol elimde. Onu çok seviyor ve inanıyorum görevine. Taşta çok istiyorum ama bilgim olmadığı için pek yanaşmadım bugüne kadar. Sayenizde ilgim canlandı. Teşekkür ederim.

Birde ben smileyleri bulamıyorum arkadaşlar ya niye acaba? Mesaj sayfamın altında hiç bir ifade yok.

ECEM18 23-01-2009 12:33 AM

canımcım mesaj panelinde gelişmiş butonu var oraya tıklarsan gelirlerart56art56

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:00 AM.