![]() |
Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... Şimdiden mubarek olsun. Bu günlerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretimize, sıcaklığı yuvamıza dolsun. Kandiliniz mübarek olsun. |
Ynt: regayip kandiliniz mubarek olsun ayakda uyuyorum :p konu yanlıs yere acmısım :'( |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... onayi seninde kandilin kutlu tüm hayırlı duaların kabul olsun bigci mlk34 |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... kandiliniz mubarek olsun bol bol dua edin 96 |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... kandiliniz mübarek olsun mlk34 |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... Hepinizin kandilini kutluyorum..Allah hepinizin dualarini ve ibadetlirini kabul etsin.. Bu siteyle tanisma firsati veren Yaradanima ayrica sukrediyorum...Allah hepinizden razi olsun |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... Kandilimiz mübarek olsun kiss3 |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... Kandiliniz mubarek olsun... hayırlı kandiller |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... hayırlı uğurlu,sağlıklı ve mutlu günler dileği ile kandiliniz mubarek olsun..... hayırlar dilerim..... 128956 sevgiyle kalın..... |
Ynt: Regaib Kandiliniz Mübarek Olsun... sağlıkla..mutlulukla..sevdiklerinizle..sevgiyle.. nice kandiller dileklerimle t678 http://www.haber80.net/haberresim/kandil.jpg |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:25 AM. |