![]() |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi üstadlar çoğalıyor sung66 tebrikler 25889 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi Canım üstatlığın hayırlı olsun kahvede sana feda olsun .Sen bunu en çok hak edensin. alk78 alk78 kiss3 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi tebrikler redflowers... alk78 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi art56art56 üstadım hayırlı ugurlu olsun yaşamının da üstadı olursun umarım. uy897 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi f678h f678h http://www.burnaz.net/e-kart/Tesekkur/Tebrikler001.jpg Tebrikler arkadaşım... wave kahveler senden cafenden ısmarlarsın artık kahvesmiley |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi alk78 hayırlı olsun kardeşim ay sorry ''üstad''ım sevincli cat56 cilgin897 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi uy897 uy897 haydi eller havaya wave wave wave redflowers tebrik ederim üstad olmussun bu ne kadar yıldız ya olan var olmayan var kardesimm hih33 birkaçını bana ödünç verir misin redflower bak sende yeterince var napcaksın bukadar yıldızı bilirsin azla yetinmeyen çogu bulamaz aa34 aa34 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi redflowers'cim üstadlığın hayırlı olsun tebrik ederim alk78 alk78 alk78 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: yeni Üstadımız Redflowers'in partisi Çok teşekkür ederim hepinize.Beni çok mutlu ettiniz.Kucak dolusu kiss3 kiss3 kiss3 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:03 AM. |