![]() |
Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Üyelerimizden İstanbullu ve Resear bugun doğumgünlerini kutluyorlar.Bu bölümde kutlama partilerini yapacağız. t678 partysmiley u859 blissy hpm1 gulensmiley t678 dl67 |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Çok tatlısınız ya :)) teşekkür ederiz :) |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Sevgili İstanbullu ve resear Arkadaşlar nice güzel mutlu ve huzurlu yaşlara inşallah... k8908 k8908 k8908 k8908 k8908 Herşey gönlünüzce olsun.... derty derty derty derty derty |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear heeeyyy.... mutlu yıllar size!! dilerim bu'gün, önünüzdeki güzel sağlıklı mutlu yılların, unutamayacağınız ilk günü olur!! NİCE YILLARA!!.. hpm2 skan67 |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear k8908 k8908 k8908 k8908 uy897 uy897 uy897 uy897 ısrar ediyom istanbulluuuu my humps my humps my humps my humps my humps 96 |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear amiinn :) teşekkürler tatlı dori :) hep beraber inşallah... |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Sevinççççç burda da mı buldun beni :)))) |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear ne olduu zoruna mı gittiii sung66 utandırdım mı seni ''küççük'' kardeşim (küçük tırnak içinde!) cilgin897 burası herkese açık bi site zannımca.. sevincli |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear Canım ablam ne utandırması :) ama my humps dediğin surece, utanctan cok tiskinti duyyorum müziğe karşı :)) bak atakan bey bilir new age dısında muzik dinlemediğimi. ama sen bunu bilmene ragmeeennnn :))) hırrr :P |
Ynt: Doğum Günü Partisi İstanbullu ve Resear hıım, fakat ''my humps'' üzerine kayıt da çok tutabilir bak.. ben o şarkıyı duyunca içimden gülmek geliyor örneğin.. anlatabildim mi sevgülü günnük? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:36 AM. |