14-08-2008, 08:16 PM
|
#24 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: İşte bi Mutlu Son Dahaaaaa....!!! işe başlama partisini veda partisine çevirelimmi
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ediyorum mutluluğumuzu cani gönülden kutladığınız için ancak ben başka iş arıyorum
iş görüşmesinde bana söylenilenlerin hepsi boş çıktı. firmanın en eski çalışanı 3 aylık oda numunelik bir kişi. diğerleri bir haftalık, iki haftalık, bir ayımı doldurdum diyene rastlamadım. başlangıçta eğitim verileceği söylenmişti, iki gün önce başlayan kız işten çıkartıldı bugün..neymiş, yapamıyomuş.. eğitim falan hak getire yok öyle birşey..ben bu kadar personel sirkülasyonu olan bir yer görmedim. hatta birini görevlendirmişler, bugün sürekli iş görüşmesine çağırmak amaçlı telefon açtı. kaç kişiyi aradı bilmiyorum o kadar çoktu ki.. saat 10 da MOLAA dediler, çay molasıymış.. öğleden sonra 4 te MOLAA dediler, çay molasıymış. onun haricinde yasak..müşteri portföyü oluşturmak gibi bir zorunluluğumuz varmı diye sormuştum, HAYIR dendi firmanın yeterince müşteri portföyü varmış bize sadece bilgilendirmek kalıyormuş.. YALAN.müşterileri de kendimiz buluyormuşuk bugün onu gördüm..fevri davranmamak adına bugün konuşmadım ama, yarın bu şartlarda çalışamayacağımı söylemek için gideceğim ve başka arayışlara gireceğim. uzun süredir işsiz olabilirim ancak bu konuşulanlarla uygulamaların tamamen farklı olduğu bir yerde çalışmam gerektiği anlamına gelmiyor..
neyse birgünlük kutlama yapmış olduk wave |
| |