![]() |
çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Selam Arkadaşlar 7 yılık uzatmalı açıköğretim İŞLETME sonunda bitti.Aslında haziranda bitti ama diplomamı almadığım için pek inanmıyordum.Dün aldım şükür gerçekten bitirmişim.Bu benim 3. üniversite diplomam gerçi pek heyecan vermiyor ama olsun yinede güzel duygu.Aferin bana alk78 Eylülde sınava girecek bütün arkadaşlara başarılar dilerim.Onlarında bu sevincine ortak olmak dilegiyle kiss3 |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Hayırlı Olsun Çiçek1973... 25889 3. Diploma 4. diplomanın başlangıcı olsun. alk78 Diğer Tüm Okuyanlara da Başarılar Dilerim... super |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Hayırlı olsun tebrik ederim 25889 Allah karşılığını görmek nasip etsin onayi |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Çiçek'ciğim bu ne azim canım seni kutlarım başarılarının devamını dilerim. alk78 |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Ben daha 1 taneyi alamadım Çiçek'çim sen 3 tane almışsın.Tebrik ederim.Diğer ikisi lazım değilse bana verebilirsin kime versem diye düşünme yani kiss3 |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması 25889 25889 Çiçek'çim bu ne azim bravo ttli3 hayırlı olsun hayırlı kapılar açsın canımcım kiss3 |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Alıntı:
|
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması çiçek hayırlı olsun, sen aşmışsın kendini, darısı bizim başımıza saygılar efendim sapkal89 |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Hepinize çok teşekkür ediyorum.İşe yararlarsa vereyim.Bir tanesi HABERLEŞME diğeri BANKACILIK VE SİGORTACILIK diploması.Hiç birinden fayda görmedim dilerim bu işe yarar.4. diploma artık tıp olur herhalde khkh56 |
Ynt: çiçek1973 Mezuniyet Kutlaması Cicek tebrik ederim... 25889 cebinde 3 universite diplomasiyla gezmek...herkesin harci degil bravo alk78 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 PM. |