| ||||||||||
|
Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Bigci'mizin Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok şaşıracağına eminim bu konuyu açanın ben olduğum için.Sana bir mesaj atmayı düşünüyordum ama buraya yazmak bana göre en doğrusu.Senin özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum.Ama inan ablalarda yanlış yapabilir,kalp kırabilir.Kalbini kırdığım için senden özür diliyorum.Bazen sert davranabiliyorum,tamam tamam çoğu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi
![]() |
![]() ![]() | LinkBack | Seçenekler | Stil |
![]() | #1 (permalink) |
Redflowers ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Çok şaşıracağına eminim bu konuyu açanın ben olduğum için.Sana bir mesaj atmayı düşünüyordum ama buraya yazmak bana göre en doğrusu.Senin özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum.Ama inan ablalarda yanlış yapabilir,kalp kırabilir.Kalbini kırdığım için senden özür diliyorum.Bazen sert davranabiliyorum,tamam tamam çoğu zaman. ![]() İster kabul et,istersen konuyu sildir başkası açsın.Ama doğum gününü ilk kutlayan ben olmak istedim.Ve ablan olarak senin hayatında yer almaya devam etmek istediğimi bilmeni. Doğum günün kutlu olsun Serkan.Hayatında hep mutlu ve huzurlu ol.Sağlıklı,neşeli,bol gülmeli koca bir ömür diliyorum sana. ![]() Belgin.
Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
![]() | ![]() |
![]() | #2 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Aug 2008
Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() | ![]() İkinci olarak kutlayanda ben olayım ama şunu bil biz burada bir aileyiz hepimiz bu ailenin bir ferdiyiz zaman zaman istemeden kalbimizi kırsakta biz aileyiz birbirimizi affedip kenetlenmeliyiz iyiki doğdun dostum
__________________ ORMANLARIMIZ GEÇMİŞTEN BİZE MİRAS DEĞİL GELECEĞİMİZDEN BİZE BİR EMANETTİR |
![]() | ![]() |
![]() | #3 (permalink) |
Üsteğmen ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tesekkür: 93
182 Mesajinıza toplam 943 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() mutlu yıllar sevgili bigci ![]() sevgiyle kalın..... |
![]() | ![]() |
![]() | #4 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() sokumm su anda [ dogum günü serefime kızmayın 2 kere sok oldum su an elimde telefon var zehrayla konusuyorum bi sn dönce size sok oldum erkekler aglamaz diyen atayı bulun bana bide ona iyişeyler yapmıycam :S bende seni seviyorum redflowers ablacım mcx
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! |
![]() | ![]() |
![]() | #5 (permalink) | |||||
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: May 2008 Bulunduğu yer: cenneti cehennem yapan yerden sensizlikden
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() | ![]() Alıntı:
ben Hiç kimse hatırlamıycak derken en tahmin etmedigim kişi sen ilk kutladı gerçekden cok tesekkur ederim duygulandırdın ve aglattın beni . ben sana herzaman dedim her zamanki diyorum SEN BENİM ABLAMSINNNN bi insan sevgilisinimi sever yada kankasınımı yada ne bileyim hani bazı tipler vardır bazı sanatcılara tapar tarkan felan filan bagırırlar konserlerinde felan ama bi insan anası babası özzz ve öz aynı anadan babadan kardeşlerini nasıl sever ? yani bi insan ailesini ne kadar sever işte ben de seni ve hayatımdegişdi ailesini kendim ailem gibi seviyorum burayı bi aile kabul ediyorum diyip sıradan bi laf soylemiyorum o zaman ayrı bi aileye giriyo burası benim ailemin bi ferdi gibi ve o listede ilk 5 de sen varsın ve hep oldun olacaksında hatta ilk 4 desin. hayatım boyunca hiç gülmedim ama sizin sayenizde bundan sonraki hayatımda gülecem inş Alıntı:
sen hiç annene ablana bagırmadınmı ![]() ![]() Alıntı:
teşekkur ederim mutlu bi yıldı gerçekden gerçi son bi kaç ay mutluydu ama o son bi kaç ayı yani bu siteye üye oldugum günden itibaren geçen seneyi bi ömre degişebilirim Alıntı:
![]() Alıntı:
[b] sagol annecim hani bi insan anne şevkatini baska bi insanda nasıl görür derdim sende görüyorum benim ablam 34 yasında 2 tane cocugu var ben annemle konusmadıklarımı ona acıyorum o hem bi abla hem anne şevkatiyle yaklasıyo bana benim 2. annem öz ablam ve sen sin sen benim öz annem öz ablam her seyimsin kısacaı ablacım annecim guzin abla diyebilirim sen o kadar iyimser potansiyel birisinki bunu sana anlatamam ablacıgım iyiki varsın bu dunyada . bu gun gerçekden şok oldum çeyrek asır oldum su an ama hayatımın en guzel dogum günüydü bu
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! | |||||
![]() | ![]() |
![]() | #6 (permalink) |
Moderator ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008
Tesekkür: 16,247
1,756 Mesajinıza toplam 14,576 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() iyiki doğdun Serkaaaaan ![]() Bu pastan ![]() Hediye Paketin ![]() Bu da paketin içinden çıkanlar ![]() ![]() MUTLU YILLAR |
![]() | ![]() |
![]() | #7 (permalink) |
Paşa Site Kedisi ![]() Üyelik tarihi: Mar 2007 Bulunduğu yer: catland
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() mutlu seneler sevdiklerinle huzurlu mutlu yaşlar geçirmen dileğimle ![]()
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah ![]() ![]() |
![]() | ![]() |
![]() | #8 (permalink) |
Binbaşı ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ![]() Serkan hayatın güzel ,sağlıklı ,mutlu ,huzurlu ,dileklerinden hayırlı olanların gerçekleştiği günler getirsin karşına ... Bu dünyada geçirdiğin günlerin aldığın nefesin değerini bilerek huzurla yaşa inşallah (Kendime de dokunduruyorum ha çuvaldızı yanlış anlama benim de değerini bilmem lazım ,bu dünyadaki zamanımızın kıymetini hatırlatmamız lazım birbirimize arasıra ![]() Mazhar Alanson'dan :Güzel Günler Seni Bekler...Eyvallah Dersin Geçer Gider ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme. Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran. Bugün, işini özenle yap. Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol. Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et. -- Dr.Mikao Usui -- |
![]() | ![]() |
![]() | #9 (permalink) | |||
![]() | ![]() Alıntı:
offf ben o pastayi yerimmmmmmmmm kalbimden vurdun abla beni biliyon neye dayanamıycamı ve rc tuning manyagıyım o arabalardan yuzlerce var bende cok sagol ablam ceyrek asr dedim ama 1 assırada inş beraber gireriz ben 100 yasındayken sen 120 felan olacaksın hesapla ona göre kendini biz ölümsüzün sevgi asla ölmez sana karsı o kadar guzel duygular besliyorumki ablam benim canım ablam ![]() Alıntı:
1- batmanın düşmanı kedi kadın 2- pasaklım geliyo hatırladınmı iran kedisi bahsetmişdim sana sende öyle iyimser öyle guzelb i kadınsınki ne kadar tesekkur etsem azdır bunu nasıl ödüycem size onuda bilmiyorum cok sagol gerçekden kedi ablacıgım Alıntı:
ablam canım ablam ![]() 25 den gün aldık her halde kafam karısdı öyle bi şey işte 84 lüyüm yani meslegim sagolsun basbakanından cumhur baskanın sanatcısından hayat kadının ne bileyim katilinden hırsızına milyonlarca insanla tanısdım psikologundan köşe yazarlarına tanımadıgım insan kalmadı ama burda tanıdıgım insanlar kadar iyimser bi insana raslamadım sende o iyimser insanlarda basda cekiyosun bende sana su sarkıyı armagan ediyimm ediyim ediyim alemin kralından büyük babadan:: sayın arkadaşım osman ![]()
__________________ hayatta asla pisman olmadım asla bir olay karsısında gözlerimi kırpmadım ÇÜNKÜ ben hep yalnız kazandım...!! | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 (permalink) |
Guest
| ![]() ![]() ![]() kalbi iyilikle çarpan iyi niyetli kardeşim... ![]() ![]() hayatın sana en çok istediğin güzellikleri en kısa zamanda vermesi dileğiyle...iyiki doğdun...iyi ki varsın... mutluluk huzur sağlık sıhhat bolluk ve bereket dilerim...ailen ve tüm sevdiklerinle... super |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
| |
Serbest Kürsü ve Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız Bigci'mizin Doğum Günü Partisi Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Çok şaşıracağına eminim bu konuyu açanın ben olduğum için.Sana bir mesaj atmayı düşünüyordum ama buraya yazmak bana göre en doğrusu.Senin özünde iyi bir insan olduğunu biliyorum.Ama inan ablalarda yanlış yapabilir,kalp kırabilir.Kalbini kırdığım için senden özür diliyorum.Bazen sert davranabiliyorum,tamam tamam çoğu ...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız telkin cd indir izle İstanbul Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız nerededir kimdir Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hipnoz Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Doğum Günü ve Diğer Kutlamalarımız kuantum düşünce kitap haberi