![]() |
Doğum Günü Partisi 25emel İçten paylaşımları ve katılımları ile ayri bir renk katan 25emel bugun doğum gününü kutluyor.Bizde forumda yapacağımız parti ile tebriklerimizi gönderelim. clapping Mutlu yıllar 25emel s456 gulensmiley hismiley partysmiley actionsmile wave |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel sevgili 25emel, nice yaslara canım, ınsallah ıstedıklerın yenı yasınla bırlıkte hayatına en yakın zamanda gırer, haberlerını beklıyorum.. sen anlamısındır.. optum tresor k8908 uy897 wave |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel skan67 teşekkürler hepinize hayatımdegiştim lerzanımm tresorum ve diger tüm arkadaşlar seviyorum siziii... burada ve sizlerle olmaktan cok mutluyum sevincli...ve yine seviyorumm seviyorumm seviyorum sizi cilgin897 cilgin897 |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel Bayılırım partiye; guitar guitar guitar derty hpm2 skan67 hpm1 uy897 Nice Yııllara Emel s456 Hayatının değişmesi dileğimle sevincli |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel Nice yıllara Emel yakaladığın iç huzur ebediyen sürer inşallah super |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yaşlara... clapping |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel Nice yıllara huzur ve mutlulukla ilerlemen dileğiyle... İyiki doğdun... blissy blissy blissy smiliyface |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel Hergün bir yerlerden göçmek ne iyi, Hergün bir yerlere konmak ne güzel, Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş, Dünle beraber gitti cancaazım, Ne kadar söz varsa düne ait Şimdi yeni şeyler söylemek lazım! MEVLANA Herşeyin gönlünce olacağı ,umut dolu yeni bir yıl dileğiyle... actionsmile Sevgilerimle fbsmile |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel İyiki doğdun canım actionsmile sen şimdi "26emel" mi oldun yoksa diye iğrenç bi espri yapmadan geçemedim blissy Umarım hayatın boyunca böyle pozitif ve kendinle barışık olursun 25889 |
Ynt: Doğum Günü Partisi 25emel teşekkürler arkadaslar saolun 956k Resear,turgay0101 ,maharishi ,Merto,Umutlu ,etterna_ hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim. bu arada ben 25 yasındayım 26 deil smil56 bencede iyi ki dogmusum yoksa sizlerle tanısamazdım.hayatımda oldugunuz için hepinize tek tek tesekkürler... 44 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM. |