![]() |
Bir haberim var :) Arkadaşlar bu güzel haberi vermenin zamanı bugüneymiş ttli3 Son işyerimden ayrılalı neredeyse 1 sene dolmak üzereydi , bu pazartesi çok çalışmayı istediğim bir yerin teknik sınavına girmiştim(bu arada pazar günü toplantıya zaten katılamamıştım ,ancak daha önce planlana bir yemek vardı ona da gidemedim haftasonu ders çalışmakla geçti ttli3 ) Allah'a şükürler olsun ki;sınavı kazanmışım bugün tekrar görüşmeye gittim ve işe başlamam istendi ttli3 Bu işyeri hayalimdeki kriterleri %100 karşılayan bir yer ,şimdi düşününce evrenin imkanlarına inanmak bir tarafa onun zekasına,işleri yoluna koymasına ve zamanlamasına hayranlıkla bakıyorum ,çünkü burası evlenip evlendiği için karşı tarafa taşınıp işinden ayrılmak zorunda kalan bir arkadasımın beni tavsiye etmesi üzerine başvurduğum bir yerdi ancak sınav puanı ve deneyim koşulları vardı ..Arkadaşım ise iş bulmadan ayrılamayacak durumdaydı, herşey adım adım gelişti, o evlendi, karşı tarafa taşıdı,o taraftan iş buldu , ben ancak o şekilde ve sınavdan iyi puan alarak bu noktaya geldim ttli3 Şimdi diyorum ki ,evren benim beklemediğim bir yoldan bana bu işi getirmiş ve bu işi bulmam için benim ve benimle ilgili olan arkadaşımın en yüksek hayrına olması koşulu sağlanınca benim yolum açılabilmiş :) Evren o kadar sessiz ,sakin ,huzurla ve basitçe ,biz farketmesek de bizim hayrımıza olan şeyleri doğru zamanda doğru koşullarla önümüze getiriyor ki biz ancak bu mükemmeliği izlememiz ,sabırla inanmamız,ve farketmemiz gerekiyor ttli3 Teşekkür Ederim .Teşekkür Ederim .Teşekkür Ederim. Şükürler olsun Sevgilerimle http://sl.glitter-graphics.net/pub/9...zpplv44p34.gif |
Ynt: Bir haberim var :) Canım benim canı gönülden kutlarım seni.Çok güzel bir haber. cat3500 Yeni işin sana bolluk bereket getirsin canım. kiss3 |
Ynt: Bir haberim var :) Belgincim çok çok çok teşekkür ederim tender45 Bolluk bereket ve fırsatlar üzerimize pırıl pırıl ışıklarla yağsın hepimize smiliyface Çok sevgilerimle kiss3 |
Ynt: Bir haberim var :) Senın adına çok sevındım..okurken mutlulugunu yasadım ınan..cunku bende istedigim seylere ulaşmaya basladım sonunda bu sıteye gırdıgımde acaip sıkıntılıydım sevgılımden ayrılmıstım ve herşeyın kotu gıttıgını dususnuyordum fakat artık tam aksıne herşey okadar duzene gırdıkı ve sevgılımdele hafta sonu gorusecegım için cok mutluyıummmmmmmmmm wave |
Ynt: Bir haberim var :) Alıntı:
hayal abla kulağımda şimdi sesin diyor ki : şimdi sen , dopdolu , zengin ve değerli bir hayatın tadını çıkarıyorsun (yaratıcı imgeleme medisinden kafamda çok yer etti aa34) ttli3 zenginlik de manevi zenginlik şimdilik ttli3 Allaha çok şükür kiss3 |
Ynt: Bir haberim var :) stubborn cım çok teşekkür ederim hassasiyetin için olumsuzları geride bırak boşver onları düşündükçe varlıklarını onaylama canım ne güzel asıl önemli olan şimdi yeni güzel gelişmeler senin için kiss3 |
Ynt: Bir haberim var :) Tebrik ediyorum yeni işiniz hayırlı olsun... 25889 |
Ynt: Bir haberim var :) canım....çok sevindim... blissy blissy yeni işin hayırlı uğurlu bol kazançlı olsun.... s456 tebriklerr... super http://img95.imageshack.us/img95/929...oses9gaxk8.gif |
Ynt: Bir haberim var :) pamuğum canım çok sevindim.. çalışmalarımız elbetteki böyle güzel sonuçlar verecekti.. üstteki resim haberini duyduğum zamanki halimi anlatıyor y789 hayırlı, uğurlu, kazancın bereketli olsun canım kiss3 |
Ynt: Bir haberim var :) sevgili atakan bey , çok teşekkür ederim hassasiyetinize , ben bu sene yeniden doğdum bunu hep söylüyorum hem de gururla , bu çalışmaların başı bu hayatımı değiştiren demeyeceğim , bana yeni bir hayat veren siteyle ve telkinleri dinlemeyle başladı..sizlere ben ne kadar teşekkür etsem yetmez çünkü parayla satın alınamayacak güzellikler kazanılan şeyler..bu siteyle bizlere koşulsuz yardım eden rehberler ve güzel arkadaşlarla tanıştım ttli3 sevgili suzzy'm çok ama çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için ,kalbimden sevgilerimi gönderiyorum kiss3 canım sanemceciğim , bu haberi buraya yazacağım gün bugunmuş demek bu ne kadar ilginc birşey di mi , bizler gibi iş arayan arkadaşlar çok ama çok çaresiz hissettiğimiz noktalardan tünelin ucundaki ışığa ulaşınca bu duyguyu anlarlar ttli3 aa34 çok teşekkür ederim mutluğumu paylaştıgın için kiss3 Hepinize kalpten sevgilerimi gönderiyorum kiss3 Allah hepimize isteklerimizin hayırlı olanlarını birbir versin inşallah http://sl.glitter-graphics.net/pub/7...vkiptsurrs.gif |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:24 PM. |