![]() |
smil56canımmm iyiki dogdun.güzel,mutlu,saglıklı,bereketli bir yıl geçirmeni diliyorum.henüz afilli resimler ekleyemiyorum ama becerebilsem en satafatlılarını koyardım burayasmil56 |
sevgili pamukcugum dogum günün kutlu olsun bütün dileklerin gerceklsssin sevgiler |
Zaman zaman forumda çok yazmadığım dönemler olsa da kim ne yapmış nasıl olmuş mutlu mu iyi mi diye takip ediyorum. Pamukk'da buraya gelişinden itibaren hem kendini değiştirdi hem de diğer insanların değişimlerine katkı sağlayacak özenli paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Bundan sonra da mutluluğunun artarak devam etmesini diliyorum....actionsmile |
canım aysegulcuğum benimmm çok teşekkür ederim ,Allah'tan hepimize diliyorum mutluluk,sağlık ve bereketi birlikte paylaşalım ,senin sevgini ve güzel dileklerini dile getirmen yeter kiss3 (bu arada içimde kaldı günlerdir söyleyemiyodum tırtıl senin soyadın mı eğer öyleyse ben çok seviyorum ve sevimli buluyorum : 0 )))) mustinet'cim çok teşekkür ederim arkadaşım ,hep birlikte çok güzel günlere ve mutluluklara çoook sevgilerimle :) Atakan Bey, çok teşekkür ederim kutlamanız için ,bu sitenin,sizin bendeki emeğiniz herşeye temel oldu , içimdeki sevgi anlam kazanmış oldu ve yol buldu,kendime buradan kazandığım arkadaşlar,çalışmalar ve sizin emeklerinizle,paha biçilemez nasıl teşekkür etsem bilemiyorum ,size kalpten sevgilerimi gönderiyorum kiss3 Ben artık yılları saymayı bıraktım 44a şimdi bu yaş fiziksel olarak durma yaşıdır,ruhsal büyümeye devam inşallah aa34 |
sevgili pamukcum doğum günün kutlu olsun.mutlu,sağlıklı,huzurlu,ve sevdiğin insanlarla olacağın uzun bir ömür diliyorum.nice güzel yıllara.... |
Alıntı:
canım benim çok teşekkür ederim dileklerin herşeyi kapsamış oh ne güzel :)))hepimiz için aynı dilekleri ben de istiyorum çok sevgilerimle kiss3 |
y789 pamukcum ah canım soyadım degil y789 tırtılın kelebege dönüsümüne cagrısım yapsın diye buldugum bişey cok istedigim bir sey var o oldugunda aysegul_kelebek olcam.kozamda sizinle olmaktan cok mutluyum 956k |
aa34 aysegulcuğumm kusuruma bakma saflığıma ver :))) canım sen tırtıl olarak da güzelsin ama kelebek olunca çok daha güzel olacaksın 956k ben de sizlerle olmaktan cok mutluyum cok şekersiniz girlhahakiss3 |
evet pamukkkkkkk doğum gunun kutlu olsun..:D |
sitemizin pamuğu, doğum günün kutlu olsun, aç kucağını kuş konsun, tüm evren sevgiyle dolsun.... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:18 AM. |