![]() |
Hayal Ayazın doğum günü biraz acele oldu ama bu doğum gününü ilk ben kutlamak istedim 1 saat sonra doğum günü başlayacak ben hayal işte burdayım bi kaybolur bi görünürüm hüzünlü günlerde yaşadım artık huzura bürünürüm üzüntüler nanay ve umudu ise yanımda götürürüm özü dışlamam ama evladımın yerine de dövünürüm hakırışla geldim dünyaya yokuşlarda da görünürüm yakınlarımı mutlu görürsem bu da olur belki düğünüm faniden bakiye geçerken huzur sevgi olur son sözüm hismiley |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü canım sesin buradan çok hoş geliyo. fazla kalamıycam pc başında dolayısıyla doğum gününü ben de erken kutluyayım dedim. kalbinin pırıltıları gibi pırıltılı bir ömür geçirmen dileğiyle. "iyiki doğmuşsun" http://www.dosthane.de/ekart/dogumgunu_4.gif |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın Hayal ablacım doğum günün kutlu mutlu olsun herşey gönlünce olsun iyi ki doğdun nice mutlu yıllara happy6 kiss3 wave blissy blissy blissy |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü BÜYÜK HARFLE YAZMAK YASAK AMA DUYGULARIMI İFADE EDEBİLMENİN BAŞKA YOLUNU GÖREMEDİM..NE SMİLELER YETRLİ NEDE BAŞKA BİRŞEY,BEN ŞU ANDA SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİM..HEPİNİZİ SEVİYORUM..TURGAYIM,ETTERNAM,PİSİM, ELİFİM VE DİĞER ARKADAŞLARIM..BU YIL BANA SEVİNÇ ERKEN GELDİ...HANİ SIRRIMDA DEKLARE ETMİŞTİM YA,SEVİNÇLE BÜYÜMEK İSTİYORUM DİYE BU DOĞUM GÜNÜMÜN ERKEN GELMESİ BU YÜZDEN...SAKIN ÜZÜLMEYİN ERKENMİŞ DİYE SİZ BENİ SEVİÇLERE BOĞDUNUZ..ALLAHTA SİZİ SEVİNDİRSİN...EHHHH..DEVİRDİK YARIM ASIRI ALLAH HEPİMİZE HAYIRLI,SAĞLIKLI,SEVGİ,SAYGI,DOLU BOLUK, ZENGİNLİK İÇİNDE GEÇEN ÖMÜRLER VERSİN...TURGAYIM ŞİİRİNİ KAYDEDİCEM VE DAİMA SAKLIYCAM..GÖNLÜNE SAĞLIK..ETTERNEM, PİSİM..ELİFİM,FLOVERİM,LERZANIM,VE COŞKUNUM ÇOK ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM SAYGILI SEVGİLER |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü sevgili hayalayaz, doğum günün kutlu olsun,nice mutlu yıllara 25889 k8908 derty skan67 guitar |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü sağol dost78 çok sağol |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü İyiki varsın HAYAL ABLA...İyiki bu dünyada bedenlendin.....Işık saçıyorsun.... |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü güzel sesin, güzel yüreğinle iyi ki varsın.... iyi ki doğdun ve seninle iyi ki tanıştım... smil56 |
Ynt: Hayal Ayazın doğum günü Doğum günün kutlu olsun ablacım, hep beraber nice senelere inşallah. Allahıma şükürler olsun ki seninle tanışmayı kısmet etti bana. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:13 PM. |