![]() |
Burcu'nun Doğum Günü Bugun Burcu'nun doğum günü 956k Siteye girdiği günden itibaren yaydığı olumlu enerji ile bir çoğumuza kendisini sevdiren Burcu doğum günü aynı zamanda Miraç kandiline rastladı.Bu vesile ile onumuzde ki senenin yaşamında seçtiği her şeyi en olumlu bir şekilde kendisine getirmesini diler en içten tebriklerimi iletirim... 25889 gogogo |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü Burcucum iyi ki doğdun, iyi ki varsın ve seni tanıdık doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu yıllara kiss3 |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü Ahmet Bey yani Dost78 radyoda yayında ve parçaları Burcu için çalıyor... uy897 blissy alk78 |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü [color=purple]Canlarımsınız benim ya valla ağlamıyorum kiss3 Dost78 çok teşekkür ederim bayılırım ben bu parçalara Cafe Anatlıa harika ya ay yazacam birazdan şimdi yazamam kendime yazıyorum çünkü blissy ayy duydum duydum sesini duydum color] |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü Önce Atakan Elif ve Ahmet çok teşekkür ederim dinleyeceğim şimdi parçamı ama ses gitti sadanim |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü Doğum günün kutlu olsun burcum.... hpm1 Yeni yaşın sana dilediğin bütün güzellikleri getirsin...Herşey gönlünce olsun... Sevgilerimle.... |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü sevincli alk78 8977 iyiki doğdun iyiki varsın burcu'cum sağlık,mutluluk senin ve sevdiklerinle bir ömür boyu olsun k8908 wave gssmile http://img65.imageshack.us/img65/6858/brcqd5.jpg |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü sağlıklı mutlu sevdiklerinle beraber nice yıllara iyiki doğdun |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü 25889 Mutlu yıllar... 25889 |
Ynt: Burcu'nun Doğum Günü Alıntı:
happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:51 PM. |